Peaky Blinders: Το πρώτο teaser της 6ης σεζόν μόλις κυκλοφόρησε - Πότε θα κάνει πρεμιέρα
Το πρώτο τρέιλερ για την 6η, και τελευταία, σεζόν του "Peaky Blinders" είναι εδώ!

Μία από τις σειρές που έχουν ξεχωρίσει και αγαπηθεί από εκατομμύρια φανς παγκοσμίως είναι το “Peaky Blinders“. Η σειρά, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες βρετανικές σειρές, ετοιμάζεται να ολοκληρωθεί με την 6η σεζόν της και δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για την τελευταία σεζόν.

Η παραγωγή της αγαπημένης σειράς ανακοίνωσε με ανάρτηση της στα επίσημα social media, ότι τελικά οι Shelbys θα επιστρέψουν πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. H ιστορία αναμένεται να συνεχιστεί μέσα από μία ταινία, που θα προβληθεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Ελπίζουμε, στο άμεσο μέλλον!

H 6η σεζόν θα μεταδοθεί μέσα από το BBCOne και το BBCiPlayer.

Η παραγωγή δημοσίευσε το πρώτο ατμοσφαιρικό αλλά σύντομο teaser μέσα από τα social media, δίνοντας μία πρώτη γεύση στους τηλεθεατές για το τι θα δουν στη νέα σεζόν. Μάλιστα, στην εν λόγω ανάρτηση αναφέρεται πως η σειρά αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του 2022.

Στη συνέχεια της προβολής των επεισοδίων της 6ης σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει και μία ταινία, που θα συνεχίσει την ιστορία της οικογένειας γκάνγκστερ. Τα γυρίσματα για την ταινία αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2023, όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της σειράς Steven Knight.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;