Δύο ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι σειρές και οι ταινίες που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει να σου προσφέρει μοναδικές επιλογές ανάμεσα από ξεχωριστές ταινίες και σειρές. Δράματα εποχής, ταινίες που θα μας απασχολήσουν στα Όσκαρ 2022, αλλά και ένα remake σειράς anime που περιμέναμε πώς και πώς.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες ταινίες και σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Benedetta

Όταν στο τιμόνι έχεις τον Paul Verhoeven, τότε, περιμένεις μία άκρως προκλητική και ανατρεπτική ταινία. Αν βάλεις και στην εξίσωση καλόγριες και τη θρησκεία, τότε, ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός. Στα τέλη του 17ου αιώνα κι ενώ η πανούκλα θερίζει την Ιταλία, η νεαρή καλόγρια Μπενεντέτα Καρλίνι βασανίζεται από θρησκευτικά και ερωτικά οράματα. Η άφιξη της Μπαρτολομέα, την οποία παίρνει υπό την προστασία της, θα την παρασύρει σε μια παθιασμένη σχέση με απρόβλεπτες συνέπειες. Η ταινία είχε κάνει πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών και έχει συγκεντρώσει πολύ θετικές κριτικές και πολλές αντιδράσεις από την Εκκλησία.

Tick, Tick… Boom!

Για αυτή την εβδομάδα το Netflix μας προτείνει μία ταινία μιούζικαλ που φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες να ταξιδέψει στα φετινά βραβεία Όσκαρ. Στα 3ο του, ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός θεατρικός συνθέτης περιηγείται στην αγάπη, τη φιλία και τις πιέσεις της ζωής ως καλλιτέχνης στη Νέα Υόρκη. Οι κριτικές για τη νέα ταινία του Lin-Manuel Miranda αποδεικνύει γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του και ο Andrew Garfield δίνει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του!

Σειρές

The Great

Η σειρά του Tony McNamara (σεναριογράφου του “The Favorite”) ήταν μία από τις μικρές εκπλήξεις. Ένα δράμα που συνδυάζει άρτια την κωμωδία με δύο μοναδικές απίστευτες ερμηνείες από τους Elle Fanning και Nicholas Hoult. Η σειρά επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της και θα είναι διαθέσιμη και με τα δέκα επεισόδια μέσα από το Cosmote TV PLUS. Εκεί θα βρεις και τον μοναδικό πρώτο κύκλο της σειράς, οπότε, έχεις το καλύτερο binge watch για το ΣουΚου.

Cowboy Bebop

Το Netflix καταπιάνεται και μεταφέρει σε live action μία από τις πιο αγαπημένες σειρές anime. Ένα πλήρωμα κυνηγών επικηρυγμένων κυνηγά τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του γαλαξία. Θα σώσουν τον κόσμο – στη σωστή τιμή. Το όλο εγχείρημα έχει δεχθεί ανάμεικτες κριτικές, ωστόσο, είναι μία από τις σειρές που θα δούμε, καθώς αγαπάμε το πρωτότυπο.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;