Peaky Blinders: Το BBC ανακοίνωσε την τελευταία σεζόν της σειράς
Ανακοινώθηκε το τέλος της σειράς Peaky Blinders.

Η βρετανική σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα το 2013 και έκτοτε, απέκτησε φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο, θα ρίξει αυλαία στην έκτη και τελευταία σεζόν. Σύμφωνα με τη βρετανική τηλεόραση, BBC, η νέα έκτη σεζόν, που ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα της, αναμένεται να είναι και η τελευταία για τους Peaky Blinders.

Ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς, Stephen Knight, σε παλαιότερες δηλώσεις του, έλεγε πως οι Peaky Blinders αξίζει να έχουν και μια έβδομη σεζόν στη βρετανική τηλεόραση, αλλά
οι καθυστερήσεις που προέκυψαν στα γυρίσματα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, φαίνεται ότι επιτάχυναν την πρόθεση του BBC να ολοκληρώσει τη δημοφιλή σειρά με την έκτη σεζόν.

Σύμφωνα με το Variety, η έκτη και τελευταία σεζόν των Peaky Blinders δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2021 ή το αργότερο στις αρχές του 2022, ανάλογα με τους χρόνους της παραγωγής.
Βέβαια, ο Stephen Knight έσπευσε να καθησυχάσει το φανατικό κοινό της σειράς πως η ιστορία θα συνεχιστεί μετά την έκτη σεζόν, αλλά με άλλον τρόπο, μη διευκρινίζοντας, ωστόσο, τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί

Ο Stephen Knight έγραφε χαρακτηριστικά:

“Πιστεύουμε πως αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν όλων και είμαστε σίγουροι πως οι εξαιρετικοί θαυμαστές μας θα τη λατρέψουν. Κι αν η τηλεοπτική σειρά φτάνει στο τέλος της, η ιστορία θα συνεχίσει υπό άλλη μορφή”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;