MadClip: Ο παππούς του ξεσπά για την φωτογραφία στο νεκροτομείο -
MadClip: Οργή για την φωτογραφία του τράπερ στο νεκροτομείο που κυκλοφορεί στα social media - Τι απαντά ο παππούς του

Όπως έγινε γνωστό τον προηγούμενο μήνα και πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) ο γνωστός και πολύ αγαπητός στο νεανικό κοινό τράπερ, Mad Clip, έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στις 02:30 τα ξημερώματα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Έκτοτε, τόσο οι θαυμαστές του τράπερ όσο και φίλοι και συγγενείς έχουν βυθιστεί σε θλίψη.

Ωστόσο, μία νέα είδηση έρχεται στην επιφάνεια έχοντας συγκλονίσει τους πάντες. Απ’ ότι φαίνεται μία εικόνα που τραβήχτηκε όσο ο MadClip ήταν νεκρός στο νεκροτομείο του νοσοκομείου έχει διαρρεύσει στα social media.

Η οικογένεια του MadClip είναι εξαγριωμένη με τη συγκεκριμένη, φρικαλέα και μακάβρια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ενώ ο πατέρας του τράπερ έχει ήδη κινηθεί νομικά, με σκοπό να βρεθεί το άτομο που τράβηξε την εν λόγω φωτογραφία.

Ο παππούς του MadClip μιλώντας στην κάμερα του Alpha είπε:

“Η ενέργειά του ήταν κατακριτέα, ήταν ασέβεια απέναντι στον νεκρό, ο οποίος ευρίσκετο εκείνη την ώρα εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν και παλιανθρώποι που εκμεταλλεύονται και το παραμικρό ώστε να βγάλουν λεφτά. Είναι πολύ κατακριτέα το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια, πώς μπόρεσε και μπήκε μέσα και μπόρεσε να φωτογραφίσει το νεκρό εγγονό μας στο νεκροτομείο.

Είναι απαράδεκτα πράγματα. Δεν ξέρω αν φυλάσσεται (ο χώρος) ή είναι ξέφραγο αμπέλι, αλλά ο γιος μου μού είπε ότι έχει βάλει τον δικηγόρο να ασχοληθεί» είπε ο παππούς του”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;