MadClip: Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν το διάσημο τράπερ στα social media
Καλλιτέχνες, συνεργάτες και φίλοι του MadClip τον αποχαιρετούν στα social media.

Tα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και πιο συγκεκριμένα στις 2:30 τα ξημερώματα το όχημα που οδηγούσε ο 34χρονος τράπερ Mad Clip έφυγε εκτός πορείας, προσέκρουσε σε μία κολώνα και ακολούθως προσέκρουσε σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος, γνωστός ως Mad Clip, είχε εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο ράπερ διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και δυστυχώς το πρωί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ έφευγε από το χώρο που είχε πραγματοποιηθεί η δεξίωση γάμου συνεργάτη και φίλου του και κατευθυνόταν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί, όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο που έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή. Το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον MadClip σημειώθηκε στις 02:30 στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του αδικοχαμένου ράπερ, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον θάνατό του.

Η είδηση του θανάτου του MadClip, ο οποίος μαζί με άλλους καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια καθιέρωσαν την τραπ μουσική στην Ελλάδα, έγινε αμέσως γνωστή, ενώ πολλοί καλλιτέχνες έσπευσαν να αποχαιρετήσουν το MadClip μέσω των social media.

MadClip: Καλλιτέχνες και συνεργάτες αποχαιρετούν τον τράπερ στα social media

Πολλά είναι και τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα του τράπερ FY, μέσα από stories στο Instagram για τη φιλία και την αγάπη του στον Mad Clip.

“Θα μου λείψεις αδερφέ…”

“Τόσα βράδια απλά να μιλάω σε σένα στο τηλέφωνο ή να βγαίνουμε απλά μαζί αδερφέ, θα είσαι για πάντα ζωντανός στη μνήμη μου”

“Είσαι ο πιο αστείος και σοφός άνθρωπος που ξέρω”

Η Ελένη Φουρέιρα με την οποία μάλιστα είχαν προσφάτως συνεργαστεί αποχαιρέτησε το Mad Clip αναρτώντας μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Ο στενός συνεργάτης και φίλος του Mad Clip, Skive, μετά την είδηση του θανάτου του, αντικατέστησε την εικόνα προφίλ του με ένα μαύρο φόντο, ως ένδειξη πένθους. Μετά από λίγη ώρα αποχαιρέτησε τον φίλο αναρτώντας φωτογραφίες και video μαζί του.

 

“Κανεις δεν ειχε την σπίθα σου, κανεις δεν ειχε το άστρο σου, την αύρα σου, κανεις δεν ειχε το work ethic σου, δεν θα υπαρξει ποτε κανεις αλλος σαν εσενα. Ειχες πιασει την ζωη απο τα α*****α και δεν καταλάβαινες τιποτα. Δεν θα σε ξεχασει ποτε κανεις όσοι δούλεψαν μαζι σου όσοι συνεργάστηκαν μαζι σου όσοι σε έζησαν εγιναν λιγο πολυ καλύτεροι ανθρωποι. Σε αγαπαω πολυ και θα σε κουβαλαω παντα μαζι μου. You were one of a kind, cut from a special cloth! Καλο ταξιδι M A D. Fucking Legend!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Skive.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skive (@skivebeentrill)

Με ένα story στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρέτησε τον MadClip και ο γνωστός Έλληνας ράπερ, Λεξ.

Ο εξίσου διάσημος τράπερ, Snik, έσπευσε να αποχαιρετήσει τον MadClip με μία ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SNIK (@snikthehustla)

Ο Έλληνας ράπερ, Mente Fuerte, επίσης αποχαιρέτησε τον MadClip μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram, γράφοντας:

“Τα είπαμε στην τελευταία μας βόλτα με το εργαλείο σου όποτε δεν χρειάζεται να πω πολλά, ειμαι περήφανος που Ήσουνα φίλος μου,να μας προσεχείς από έκει πάνω,εις το επανιδείν παλιοφιλε.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mente Fuerte (@mentefuerte_official)

Ο γνωστός Έλληνας ράπερ, Hawk, αποχαιρέτησε τον φίλο και συνεργάτη του με ένα story του στο Instagram.

Με ανάρτησή της στο Instagram αποχαιρέτησε το MadClip και η Josephine, με την οποία ο γνωστός τράπερ συνεργάστηκε πέρυσι το καλοκαίρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEPHINE (@josephinewendel)

Με δύο stories αποχαιρέτησε τον MadClip και ο γνωστός ράπερ, Τζαμάλ.

Μέσω του Instagram τον αποχαιρέτησε και ο ThugSlime, συνεργάτης, φίλος και μέλος της Capital Music. Συγκεκριμένα, ο ThugSlime έβαλε για εικόνα προφίλ του τον MadClip, ενώ ανάρτησε και μία κοινή τους φωτογραφίας με μία ραγισμένη καρδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙏𝙝𝙪𝙜 𝙎𝙡𝙞𝙢𝙚🐍 (@thugslimee)

Με μία σειρά από stories και ένα Post στο Instagram αποχαιρέτησε τον MadClip και το πρώην μέλος της Capital Music, ο Υποχθόνιος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ypotesla Tasos Karakostas (@ypoxthonioscm)

Η Λία Παπαδοπούλου, ούσα manager & φίλη του MadClip στο γάμο της οποίας βρισκόταν ο τράπερ λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο, αντικατέστησε την εικόνα προφίλ της με μία μαύρη εικόνα. Το ίδιο έκανε και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπενιουδάκης, ο οποίος ήταν επίσης φίλος και συνεργάτης του MadClip.

 

Με ανάρτησή του αποχαιρέτησε τον φίλο του και ο γνωστός YouTuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης γράφοντας:

“Ήσουν πάντα χαμογελαστός, προσγειωμένος, ευγενικός, μα πάνω απ’ όλα αυθόρμητος! Υπόσχομαι ότι μια μέρα η κατακραυγή μας θα γίνει…Whoah”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Κοψιάλης (@alexandros_kopsialis)

Με ένα post στο Instagram τον αποχαιρέτησε και ο κωμικός, Αλέξανδρος Τσουβέλας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Τσουβέλας (@alexandros_tsouvelas)

Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί και η ανάρτηση του πολύ καλού φίλου του Mad Clip και συνεργάτη του, Light, ο οποίος ανέβασε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία μέσα σε ένα αυτοκίνητο, την οποία συνόδεψέ με τη φράση: “till we meet again 🖤”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LIGHT (@nerogreco)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
FT
2 - 1
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
ΤΕΛ
56 - 61
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1