Άγριες Μέλισσες: Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο 3ος κύκλος της επιτυχημένης σειράς;
Οι "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1 επιστρέφουν για τον τρίτο κύκλο τους και δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει αρχίσει αρκετά νωρίτερα από άλλες χρονιές με αρκετές σειρές και προγράμματα να έχουν κάνει, ήδη, πρεμιέρα. Μία, όμως, από τις ελληνικές σειρές που περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει στις οθόνες μας είναι η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“. Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου και ποιες μέρες θα προβάλλεται η αγαπημένη σειρά;

Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς του ANT1, “Άγριων Μελισσών”, φαίνεται να έχει “κλειδώσει”, καθώς, είδαμε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη δραματική σειρά. Αρχικά, το κανάλι είχε δώσει ως ημερομηνία της πρεμιέρας την 23η Σεπτεμβρίου, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 προχώρησε σε αλλαγή του προγράμματός του και αποφάσισε το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν να μεταδοθεί την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η σειρά θα προβάλλεται κάθε βδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00. Μάλιστα, την Παρασκευή, κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer με την ημερομηνία προβολής του πρώτου επεισοδίου του τρίτου κύκλου της σειράς.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στη νέα σεζόν θα μεταφερθούμε στην περίοδο της επταετίας της Χούντας, όπου ο Δούκας Σεβαστός θα παίξει καταλυτικό ρόλο, αφού θα ταχθεί με το μέρος τους. Από την άλλη, οι τρεις αδελφές θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να φτιάξουν τη ζωή τους, μετά από τα πολλαπλά χτυπήματα της μοίρας, ενώ νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Πρόκειται για τρεις νέους χαρακτήρες που θα “εισβάλλουν” στη σειρά και θα φέρουν τα πάνω κάτω. Οι Αιμίλιος Χειλάκης, Μαρκέλλα Γιαννάτου και Νίκος Κουρής θα ενσαρκώσουν τους Ακύλα Μεγαρίτη, Ζωή Μεγαρίτη και Ζάχο Λυκογιάννη αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;