Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Καινούρια τρέιλερ από σειρές και ταινίες που συζητήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Το μεγάλο τεστ για τις ταινίες αυτή την εβδομάδα στην Αμερική είναι η πρεμιέρα της νέας ταινίας της Marvel, “Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings”. Τα εισιτήρια που θα κόψει θα δείξουν αν μπορεί μία ταινία να σταθεί κινηματογραφικά εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων και της επικράτησης της μετάλλαξης Δέλτα. Πέρα από αυτό το τεστ, όμως, αυτή την εβδομάδα είδαμε και αρκετά νέα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ετοιμάζονται δειλά δειλά να βγουν στις αίθουσες και σε streaming πλατφόρμες.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

Red Notice

Το μεγαλύτερο blockbuster που έχουμε δει ποτέ από τη streaming πλατφόρμα μας έδειξε ένα πρώτο τρέιλερ μέσα στην εβδομάδα. Η Gal Gadot βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Dwayne Johnson και τον Ryan Reynolds σε μία ταινία όλο δράση και… πολύ χιούμορ.

No Time To Die

Το “τελευταίο” (ελπίζουμε) τρέιλερ της νέας περιπέτειας με πρωταγωνιστή τον James Bond είναι εδώ. Η τελευταία ταινία 007 με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο και ελπίζουμε ότι δε θα αλλάξει και πάλι η ημερομηνία κυκλοφορίας της λόγω του κορωνοϊού.

Belfast

Τα κινηματογραφικά φεστιβάλ έχουν ξεκινήσει και πάλι και μας έχουν χαρίσει (πέρα από τις κριτικές που διαβάζουμε στο διαδίκτυο) τα πρώτα τρέιλερ από ταινίες που θα δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μία από αυτές είναι και η νέα ταινία του Kenneth Branagh που μας μεταφέρει στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας στην διάρκεια της δεκαετίας του ’60 και στα παιδικά χρόνια του σκηνοθέτη και δημιουργού της ταινίας.

The Wheel of Time

Η νέα σειρά του Amazon Prime Video με πρωταγωνίστρια τη Rosamund Pike βασίζεται στη σειρά βιβλίων φαντασίας του Τζέιμς Ο. Ρίγκνεϊ Τζούνιορ. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου και να μας μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο όπου όλες οι δυνάμεις ενώνονται για να πολεμήσουν το σκοτάδι.

You

Η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς που αναβίωσε μέσα από την streaming πλατφόρμα του Netflix έχει το πρώτο τρέιλερ και περιμένουμε να τη δούμε στις 15 Οκτωβρίου.

Moonfall

Η Halle Berry πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Ronald Emmerich και θα προσπαθήσει να σώσει τη Γη από σύγκρουση με το φεγγάρι.

Insecure

Η κωμική σειρά του HBO που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς με πρωταγωνίστρια την Issa Rae επιστρέφει με τον τελευταίο του κύκλο. Η σειρά που μας έδειξε πώς είναι να ζεις στην Αμερική του σήμερα ως μαύρη γυναίκα είναι ένα από τα διαμαντάκια του HBO που δεν πρέπει να χάσεις.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;