Τέσσερις ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το ΣουΚου είναι εδώ και οι επιλογές από νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα σε αυτό είναι αρκετές. Από θρίλερ ενός αγαπημένου σκηνοθέτη, arthouse επιλογές για τους περισσότερο σινεφίλ, μέχρι την ταινία της εβδομάδας από το Netflix.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποιες είναι οι επιλογές μας για αυτό το ΣουΚου;

Ταινίες

Afterlife of the Party

Για αυτή την εβδομάδα το Netflix μας προτείνει μία κωμωδία του υπερφυσικού με πρωταγωνίστρια την Victoria Justice. Μια υπερκοινωνική κοπέλα πεθαίνει την εβδομάδα των γενεθλίων της και της δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη της στη Γη.

Annette

Η νέα ταινία του Leo Carax είναι ένα αντισυμβατικό μιούζικαλ με πρωταγωνιστές τους Marion Cotillard και Adam Driver. Ένας stand-up κωμικός και μια τραγουδίστρια όπερας βιώνουν μια τραγική κρίση στη σχέση τους αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης τους. Μία πιο arthouse επιλογή για όσους λατρεύουν το σινεμά και ακολουθούν και τους λίγο πιο μοναδικούς σκηνοθέτες.

Malignant

Ο James Wan επιστρέφει στις ταινίες τρόμου με μία πρωτότυπη ιδέα και μας δείχνει γιατί κατάφερε να φτιάξει διάσημες σειρές ταινιών τρόμου όπως τα “The Conjuring”, “Saw” και “Insidious”. Ένα θρίλερ που περιμέναμε να δούμε πώς και πώς μετά από το περίεργο πρώτο τρέιλερ. Μια ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα υποφέρει από βίαια οράματα τα οποία συνειδητοποιεί πως συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Ford v Ferrari

Την Κυριακή στις 21:00, το Cosmote Cinema1 έχει μία ταινία που μας θύμισε τι μπορεί να κάνει το Hollywood. Το 1965, ο Αμερικανός σχεδιαστής αυτοκινήτων Κάρολ Σέλμπι και ο Βρετανός οδηγός Κεν Μάιλς συνεργάζονται για την κατασκευή ενός πρωτοποριακού αγωνιστικού αυτοκινήτου για την εταιρεία Ford Motor. Η ταινία του James Mangold με πρωταγωνιστές τους Matt Damon και τον Christian Bale κατάφερε να αποσπάσει δύο Όσκαρ και πολλές υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένης και της Καλύτερης Ταινίας.

Σειρές

Q-Force

Μία νέα animated σειρά για ενήλικες από το Netflix. Η σειρά των 10 επεισοδίων επικεντρώνεται σε μία ομάδα υπερκατασκόπων που ανήκουν στην LGBTQI+ κοινότητα και η υπηρεσία στην οποία δουλεύουν τους έχει υποτιμήσει εξαιτίας των σεξουαλικών τους προτιμήσεων. Χιούμορ, δράση και κοινωνικό σχόλιο είναι τα βασικά στοιχεία μίας διαφορετικής σειράς από την streaming υπηρεσία.

The Internationals

Στο Cosmote SeriesMarathonHD μπορείς να παρακολουθήσεις μία νέα σειρά. Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ και ακολουθεί μια συμμορία Κολομβιανών κλεφτών, το 2001, που ταξιδεύει στην Αργεντινή για να πραγματοποιήσει ληστείες, ενώ η χώρα είναι απασχολημένη με μια πολιτική και οικονομική κρίση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;