Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης έκανε μερικές αποκαλύψεις για την 3η σεζόν της σειράς
Ο Λεωνίδας Κακούρης σε συνέντευξή του μίλησε για τον τρίτο κύκλο της σειράς "Άγριες Μέλισσες".

Λίγες μέρες έχουν περάσει από το συγκλονιστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, και, ήδη, γίνεται λόγος για το τι να περιμένουμε στην επόμενη σεζόν. Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο γνωστός και ως Δούκας Σεβαστός, βρέθηκε στον καναπέ του Dot για να απαντήσεις στις ερωτήσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου και έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο τρίτος κύκλος της σειράς θα διαδραματίζεται στην εποχή της χούντας και οι καταστάσεις που θα βιώσουν οι ήρωες της σειράς θα είναι ακόμα πιο δύσκολες. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε τα εξής για την τρίτη σεζόν της σειράς:

“Η σειρά συνεχίζεται του χρόνου, περνάμε από το 1966 στο 1967, όπου είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας, αφήνουμε πίσω τα χωράφια και τώρα πάμε στην πόλη. Είμαστε στη Λάρισα… επιχειρηματίας, καπνοβιομήχανος. Ο δάσκαλος από την άλλη πλευρά ξεκινούν τα προβλήματα λόγω χούντας.

Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι θα καταφέρουν πάλι να κρατήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αμείωτο. Υπάρχουν πάρα πολλές πραγματικές ιστορίες, οι οποίες μπορούν να γίνουν σειρές από μόνες τους και πιστεύω ότι θα τις εντάξουν όλες, με τη δουλειά που έχουν κάνει στα σενάρια που θα έρθουν του χρόνου.”

Περιμένουμε πώς και πώς να έρθει το φθινόπωρο για να απολαύσουμε την τρίτη σεζόν της σειράς.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;