Άγριες Μέλισσες: Η επιτυχημένη σειρά θα επιστρέψει και για τρίτο κύκλο
Όπως όλα δείχνουν θα δούμε και τρίτο κύκλο της σειράς "Άγριες Μέλισσες".

Οι “Άγριες Μέλισσες” αποτελούν τη μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία των τελευταίων χρόνων και έχουν επαναφέρει δυναμικά την μυθοπλασία στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ενώ, όλα έδειχναν πως η σειρά του ΑΝΤ1 θα μας αποχαιρετούσε αυτό το καλοκαίρι ή στα μισά της καινούριας τηλεοπτικής χρονιάς, τα τελευταία νέα κάνουν λόγο για την επιστροφή της για έναν ακόμα κύκλο.

Μετά από την τεράστια επιτυχία που σημειώσει και ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1, η επιθυμία του σταθμού να συνεχιστεί η σειρά είναι δεδομένη και το τι θα γίνει, τελικά, φαίνεται να βρίσκεται στα χέρια των σεναριογράφων, Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη.

Οι δύο σεναριογράφοι ψάχνουν να βρουν από που θα ξεκινήσει η καινούρια ιστορία για να συνεχίσει η σειρά για μία τρίτη σεζόν. Ο τρίτος κύκλος θα έχει να κάνει με μια εντελώς καινούργια ιστορία, στην οποία θα μετέχουν οι ίδιοι ήρωες, σε ένα νέο ιστορικό πλαίσιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Real life, τρία στοιχεία είναι σίγουρα σε σχέση με τον νέο κύκλο. Οι “Άγριες Μέλισσες” θα συνεχίσουν με άξονα και κεντρικές πρωταγωνίστριες τις τρεις αδελφές Σταμίρη. Επίσης, ο κύκλος αυτός θα περιλαμβάνει χρονικό άλμα μερικών ετών και θα διαδραματίζεται μέσα στην επαετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις της σειράς. Τέλος, η σειρά θα συνεχιστεί με έναν ολοκληρωμένο κύκλο επεισοδίων, για όλη τη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022 και όχι μέχρι τα Χριστούγεννα του 2021, όπως είχε αρχικά ακουστεί.

Οι επίσημες ανακοινώσεις για τον τρίτο κύκλο αναμένονται στα τέλη Μαρτίου, όταν οριστικοποιηθούν και όλες οι λεπτομέρειες σε οικονομικό, σεναριακό και σκηνοθετικό επίπεδο. Άλλο ένα ερώτημα που γεννάται είναι αν θα δούμε όλους τους χαρακτήρες να συνεχίζουν ή κάποιοι από αυτούς θα αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με το ρεποράζ της Real life, έως το τέλος της σεζόν, όπου θα δούμε αρκετές ιστορίες να φτάνουν στο τέλος τους, θα υπάρξουν ακόμα αρκετοί θάνατοι χαρακτήρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
45'
0 - 2
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
45'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΗΜ
50 - 49
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;