Δύο ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι καλύτερες ταινίες και σειρές για να σου κρατήσουν συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Μπορεί η απαγόρευση κυκλοφορίας να αρχίζει μία ώρα αργότερα από ότι τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα, όμως, πάλι θα περάσουμε αρκετές ώρες μέσα στο σπίτι και για αυτό χρειαζόμαστε ταινίες και σειρές για να μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά.

Η εβδομάδα δεν έχει τόσες πολλές επιλογές όσες η προηγούμενη. Όμως, σου έχουμε επιλέξει τις καλύτερες σειρές και ταινίες για να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου.

Ταινίες

Coming 2 America

Ο Eddie Murphy επιστρέφει σε έναν ρόλο που τον καθόρισε ως έναν από τους μεγαλύτερους κωμικούς της γενιάς του. Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα επιστρέφει ως βασιλιάς και πρέπει να βρει τον χαμένο του γιο, που θα τον διαδεχθεί στον θρόνο. Την ταινία έχει αναλάβει ο Craig Brewer, ο σκηνοθέτης του “Dolemite Is My Name”, που είχε δημιουργήσει αρκετό θόρυβο για την ερμηνεία του Murphy. Στην ιστορία της δεύτερης ταινίας έχουν συμβάλει και οι δημιουργοί της πρώτης, κλασσικής ταινίας, όμως, το μεγαλύτερο μέρος το έχει αναλάβει ο Kenya Barris, υπεύθυνος για τις μεγάλες επιτυχίες “black-ish” και “Girls’ Trip”.

Moxie

Το Netflix μας χαρίζει μία διαφορετική ταινία αυτή την εβδομάδα. Η αγαπημένη κωμικός, Amy Poehler, αναλαμβάνει να γράψει και να σκηνοθετήσει μία κωμωδία με στοιχεία δράματος για μία φεμινιστική επανάσταση σε ένα Λύκειο.

Σειρές

Murder Among the Mormons

Ακόμη μία σειρά-ντοκιμαντέρ που δεν πρέπει να χάσεις στο Netflix. Πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη ματιά σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά εγκλήματα που έχουν γίνει ποτέ μεταξύ της κοινότητας των Μορμόνων και από τον εγκληματικό εγκέφαλο πίσω από όλα αυτά.

The Flash: Season 7

Ο Barry Allen επιστρέφει δυναμικά για την 6η σεζόν του. Μετά τις αλλαγές που έγιναν πέρσι στο Arrowverse, το “The Flash” έρχεται να μπει στο καινούριο κεφάλαιο του τηλεοπτικού σύμπαντος της DC στο CW. Νέες περιπέτειες και πολύ δράση έρχονται τη νέα σεζόν. Να σου θυμίσουμε ότι η Iris βρίσκεται ακόμα εγκλωβισμένη στο Mirrorverse.

Pacific Rim: The Black

Το σύμπαν που ξεκίνησε με την ταινία του 2013 από τον Guillermo Del Toro, “Pacific Rim”, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Από την πρώτη ταινία μέχρι και την προβολή της σειράς αυτής, ο κόσμος αυτός έχει αλλάξει πολύ. Η Αυστραλία κυβερνάται από τα Kaiju και τα γιγαντιαία ρομπότ, Jaegers, και τους πιλότους τους να προσπαθούν να μη γίνει το ίδιο και στις άλλες ηπείρους. Η ιστορία θα επικεντρωθεί στα έφηβα αδέρφια Taylor και Hayley, ξεκινούν μια απεγνωσμένη αναζήτηση για να βρουν τους χαμένους τους γονείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;