Τέσσερις ταινίες και δύο σειρές για να σου κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου
Οι καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και οι επιλογές από σειρές και ταινίες που μπορούν να κάνουν πιο ευχάριστα τα βράδια μας είναι αρκετές. Από ταινίες που θα μας απασχολήσουν πολύ μέχρι τον δρόμο για τα Όσκαρ 2021, αλλά και σειρές που μπορούν να μας μεταφέρουν σε διαφορετικές εποχές.

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι επιλογές που έχεις για αυτό το ΣουΚου;

Ταινίες

La Llorona

Ο βραβευμένος με Αργυρή Άρκτο, Jayro Bustamante, επιστρέφει με τη νέα του ταινία που πάει σφαίρα για υποψηφιότητα Ξένης Ταινίας στα Όσκαρ 2021 εκπροσωπώντας την Γουατεμάλα. Η ταινία αποτελεί ένα πένθιμο πορτραίτο σεξουαλικής ταυτότητας στη σύγχρονη Γουατεμάλα, ενώ καταπιάνεται και με τη σύγχρονη ιστορία της χώρας και φτιάχνει μία διαφορετική ταινία τρόμου που αναμιγνύει τα διάφορα είδη.

Minari

Άλλη μία ταινία που αναμένεται να κερδίσει πολλές υποψηφιότητες στα Όσκαρ 2021. Η ταινία που κατά βάση έχει γυριστεί στα Κορεάτικα και δείχνει τις δυσκολίες μίας οικογένειας από τη Νότιο Κορέα που αποφασίζει να μεταναστεύσει στην Αμερική των 60s. Η ταινία βασίζεται στη ζωή του σκηνοθέτη και σεναριογράφου, Lee Isaac Chung, και είχε κάνει πρεμιέρα στο περσινό Sundace Festival, όμως, ο κορωνοϊός καθυστέρησε την κυκλοφορίας της.

Pele

Το Netflix μας έχει κακομάθει σε όλο το διάστημα αυτού του lockdown. Αυτή την εβδομάδα, η γνωστή streaming πλατφόρμα έχει να μας προτείνει μία ταινία ντοκιμαντέρ για τη ζωή του γνωστού ποδοσφαιριστή Πελέ. Οι ποδοσφαιρόφιλοι, αλλά και οι φίλοι του αθλητισμού θα το λατρέψουν.

The United States vs. Billie Holiday

Η νέα ταινία του Lee Daniels βασίζεται στο βιβλίο Chasing the Scream: The First and Last Days of the War on Drugs του Johann Hari και ακολουθεί τη γνωστή τραγουδίστρια της jazz και swing μουσικής, Billie Holiday, κατά τη διάρκεια της καριέρας της καθώς στοχεύεται από το Ομοσπονδιακό Τμήμα Ναρκωτικών με μια μυστική επιχείρηση με επικεφαλής τον μαύρο ομοσπονδιακό πράκτορα Jimmy Fletcher, με τον οποίο είχε μια ταραχώδη σχέση. Η Andra Day είναι φανταστική στον ρόλο της και, μάλλον, θα τη δούμε να συναγωνίζεται την Zendaya για την πέμπτη θέση στα Όσκαρ 2021.

Σειρές

Ginny & Georgia

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η νέα σειρά του Netflix έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως το “Gilmore Girls” για το 2021. Η σειρά ακολουθεί την Ginny, μία δεκαπεντάχρονη, που με την τριαντάχρονη μητέρα της μετακομίζουν σε μία μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας όπου καταλήγουν μαζί με σκοπό να κάνουν μία νέα αρχή.

Age of Samurai: Battle for Japan

Η ιστορία της Ιαπωνίας του 16ου αιώνα δίδεται μέσα από μία σειρά ντοκιμαντέρ που βασίζεται σε δυναμικές και δυνατές αναπαραστάσεις της εποχής, αλλά και σχολιασμό από ειδικούς. Μία ιστορική σειρά που σε μεταφέρει σε μία άλλη εποχή και σε μία άγνωστη για τον δυτικό κόσμο ιστορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

31-05-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;