Netflix: Οι 5 σειρές που βρίσκονται στην κορυφή της πλατφόρμας
Οι σειρές του Netflix που "μπήκαν στην καρδιά" του κοινού σήμερα.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, εκτός από το YouTube το Netflix έχει τις ολοδικές του τάσεις, προκειμένου να γνωρίζουν όλοι και όλες οι χρήστες τις σειρές και τις ταινίες που είναι στα trends καθημερινά. Από εκεί μπορεί κανείς να πάρει ιδέες για την επόμενη σειρά ή ταινία που θα δει στη συνέχεια, αλλά και να κατανοήσει πώς κυμαίνονται τα γούστα όσων παρακολουθούν το περιεχόμενο της πλατφόρμας.

Σήμερα, λοιπόν, οι τάσεις του Netflix στην Ελλάδα έχουν πληθώρα σειρών, οι οποίες είναι δυνατόν να ικανοποιήσουν ανθρώπους με διαφορετικά γούστα. Από το αγαπημένο Riverdale, που έχει νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα, έως και νέες ενδιαφέρουσες σειρές, το Netflix έχει σίγουρα κάτι για να δεις.

5. Οι Φυλές της Ευρώπης

Υπόθεση: 2074. Μια ανεξήγητη παγκόσμια καταστροφή πυροδότησε έναν πόλεμο ανάμεσα στις Φυλές που γεννήθηκαν από τα συντρίμμια της Ευρώπης. Τρία αδέλφια από την ειρηνική φυλή Ορίτζινι -ο Κιάνο (Εμίλιο Σακράγια), η Λιβ (Χενριέτε Κονφούριους) και ο Έλια (Ντάβιντ Αλί Ρασέντ)- χωρίζονται και αναγκάζονται να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι σε έναν καταιγιστικό αγώνα για το μέλλον αυτής της νέας Ευρώπης.

4. Τζίνι και Τζόρτζια

Υπόθεση:  Προσδοκώντας μια νέα αρχή, η έφηβη Τζίνι κι η μητέρα της, Τζόρτζια, μετακομίζουν σε μια νέα πόλη. Όμως, το μυστικό παρελθόν της Τζόρτζια θέτει σε κίνδυνο την προσπάθεια.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

3. Πίσω από τα μάτια της

Υπόθεση: Μια μόνη μητέρα βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ του ψυχιάτρου αφεντικού της και της γυναίκας του. Πρόκειται για σειρά μίας σεζόν, οπότε μπορείς να “καταβροχθίσεις” τα έξι επεισόδιά της σε ένα σαββατοκύριακο.

2. Η Εποχή των Σαμουράι: Η μάχη για την Ιαπωνία

Υπόθεση:Η σειρά η Εποχή των Σαμουράι θα ακολουθήσει την ιστορία του Date Masamune, ενός διαβόητου σαμουράι γνωστού ως ο Μονόφθαλμος Δράκος (One-Eyed Dragon), που πολέμησε μαζί με τους Πατέρες του Ιαπωνικού Έθνους, πολέμαρχοους που οδήγησαν δυνατούς στρατούς Σαμουράι ενάντια μεταξύ τους ούτως ώστε να ενώσουν το έθνος 400 χρόνια πριν.

1. Riverdale (σε εξέλιξη η 5η σεζόν)

Υπόθεση:  Ο Άρτσι, στο κόμικ του οποίου έχει βασιστεί η σειρά, επιστρέφει με την παρέα του, προκειμένου να αντιμετωπίσουν νέα εμπόδια και εχθρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;