Elite: Αυτό είναι το νέο cast της τέταρτης σεζόν
Το Elite επιστρέφει δυναμικά με νέες προσθήκες στο cast του.

Οι ισπανόφωνες σειρές είχαν πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιάς μας, αλλά τα τελευταία χρόνια θα έλεγε κανείς πως έχουν αγαπηθεί ακόμη πιο πολύ. Μία πρωτότυπη σειρά του Netflix που πολλοί αγάπησαν είναι το Elite, το οποίο έκανε κυριολεκτικά πάταγο.

Έτσι, η επιστροφή του Elite για τρίτη σεζόν ήταν κάτι βέβαιο. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε τις αλλαγές που θα έρχονταν στη σειρά, αφού πολλοί βασικοί πρωταγωνιστές αποχώρησαν, μερικοί έμειναν και κάποιοι νέοι ήρθαν.

Όσον αφορά τους αγαπημένους παλιούς χαρακτήρες παρέμεινε ο Γκουθμάν, ο Ομάρ, ο Σαμουέλ, η Καγετάνα, η Ρεμπέκα και ο Άντερ. Φυσικά, αυτό εξόργισε πολλούς και πολλές φαν, που δε δίστασαν να στείλουν μέσω των social media μηνύματα απαιτώντας να επιστρέψουν παλιοί αγαπημένου, όπως η Κάρλα, η Λου και η Νάντια.

Πριν από λίγες ημέρες όμως ανέβηκε μία φωτογραφία με τις νέες προσθήκες στο cast της τέταρτης σεζόν του Elite. Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε 4 νέα πρόσωπα: 2 αγόρια και 3 κορίτσια.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένα νεότερο ως προς το ρόλο και ονόματά τους στη σειρά, ενώ δεν υπάρχουν νεότερα για το πότε θα κυκλοφορήσει η επόμενη σεζόν του Elite.

Δείτε επίσης: «Elite»: Πρωταγωνιστής της σειράς ανεβάζει κατά λάθος φωτογραφία… με έναν γυμνό άνδρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;