Τρεις ταινίες και τρεις σειρές για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά αυτό το ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που αξίζει να δεις μέσα στο ΣουΚου.

Το ΣουΚου έφτασε και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 έρχεται και στην Αττική, αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, αρκετοί από εμάς θα περάσουμε ένα ακόμα Σαββατόβραδο στο σπίτι και κάτι πρέπει να βρούμε για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος μας. Και για αυτό έχουμε να σου προτείνουμε αρκετές ταινίες και σειρές για να απολαύσεις μέσα στο διαφορετικό Σαββατοκύριακό σου.

Ταινίες

I Care A Lot

Το Netflix συνεχίζει να μας προσφέρει μία καινούρια ταινία κάθε εβδομάδα και αυτή τη φορά η πρόταση είναι αρκετά δελεαστική. Η Rosamund Pike δίνει μία καταπληκτική ερμηνεία (τη βρίσκουμε πάλι σε mode “Gone Girl” και είναι απολαυστική) σε μία μαύρη κωμωδία. Η γνωστή ηθοποιός υποδύεται μία γυναίκα επαγγελματίας δικαστική συμπαραστάτρια ηλικιωμένων. Η ταινία κρύβει πολλές ανατροπές και έχει αρκετό σασπένς. Μπορεί σε σημεία να χάνει την αρχική της αίγλη, αλλά οι ερμηνείες σε καθηλώνουν!

Beyond The Lights

Μία από τις ταινίες που προστέθηκε πρόσφατα στον κατάλογο του Netflix και δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. H Gugu Mbatha-Raw (σε μία από τις ερμηνείες που την έβαλε στον χάρτη του Hollywood) υποδύεται μία γυναίκα μεγαλωμένη για να γίνει σταρ από την αυταρχική της μητέρα. Όταν, όμως, φτάνει η μεγάλη επιτυχία, δυσκολεύεται αρκετά να τη διαχειριστεί.

Downton Abbey

Η επιτυχημένη σειρά εποχής από τη Βρετανία έγινε κινηματογραφική ταινία συνεχίζοντας τις ιστορίες των χαρακτήρων που λατρέψαμε στις 6 σεζόν της σειράς. Η ταινία θα προβληθεί στην Cosmote TV Cinema 2 την Κυριακή και σε βάζει πάλι στον κόσμο της ανώτερης τάξης της Αγγλίας το 1927.

Σειρές

Behind Her Eyes

Ο σεναριογράφος του “Hannibal” επιστρέφει με ένα διαφορετικό θρίλερ αυτή τη φορά. Μας μεταφέρει μέσα σε ένα ερωτικό τρίγωνο που θα σε καθηλώσει και θα θέλεις να δεις μέσα σε μία μέρα (το Netflix μας έχει κάνει να μην ξεκολλάμε από την τηλεόρασή μας). Μία ανύπαντρη μητέρα βρίσκεται σε παράνομη σχέση με το νέο αφεντικό της, ενώ, ταυτόχρονα αναπτύσσει μία φιλική σχέση με τη σύζυγό του. Όμως, τίποτα δεν είναι ότι φαίνεται.

Tribes of Europe

Μία δυστοπική ιστορία μας μεταφέρει σε μία κατεστραμμένη Ευρώπη του 2074 που έχει χωριστεί σε μικρές πολιτείες που παλεύουν μεταξύ τους για την εξουσία. Τρία αδέλφια, όμως, θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τη μοίρα της γηραιά ηπείρου.

Allen v. Farrow

Μία από τις σειρές ντοκιμαντέρ που περιμέναμε να δούμε πως και πως. Η Amy Ziering και ο Kirby Dick θα προσπαθήσουν να μπουν στα βάθη ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν γίνει στο Hollywood. Tο περιβόητο σκάνδαλο του Woody Allen για παιδοφιλία μετά την κατηγορία της Dylan Farrow. Η σειρά ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμη αμέσως μετά την προβολή της στην Αμερική στο Vodafone TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
 0