Τρεις ταινίες και τέσσερις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Νέες σειρές και ταινίες για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο έφτασε και οι προτάσεις για νέες σειρές και ταινίες είναι πολλές. Από μεγάλα blockbuster που πρέπει να απολαύσεις στην μεγάλη οθόνη και στις σκοτεινές αίθουσες, μέχρι ένα remake μίας εμβληματικής σειράς του Ingmar Bergman.

Πάμε να δούμε όλα αυτά που μπορούμε να απολαύσουμε αυτό το ΣουΚου είτε στο σινεμά, είτε από την άνεση του καναπέ μας;

Ταινίες

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Το MCU μας συστήνει ακόμα έναν Avenger στο πρόσωπο του Shang-Chi του Simu Liu. Η ταινία, που σκηνοθετεί ο Destin Daniel Cretton, αναζωογονεί το γνωστό σε όλους μας origin story, ενώ, μας δίνει τρισδιάστατους χαρακτήρες που θέλουμε να συναντήσουμε ξανά σε επόμενες περιπέτειες. Επίσης, πρέπει να τονιστεί ότι η ταινία έχει από τα καλύτερα soundtrack του MCU, αλλά και τις καλύτερα χορογραφημένες σκηνές δράσης. Μην τη χάσεις!

The Green Knight

Ο David Lowery έχει αποδείξει με τις προηγούμενες σκηνοθετικές του απόπειρες ότι είναι ένας ξεχωριστός σκηνοθέτης με δικό του ύφος. Μάλιστα, έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί το ίδιο καλά μεγάλες ταινίες με μικρότερες παραγωγές. Τώρα, ήρθε η ώρα να συνδυάσει τα δύο αυτά ταλέντα του σε μία ταινία φαντασίας που μας μεταφέρει στην εποχή του Βασιλιά Αρθούρου και εμπνέεται από έναν θρύλο της εποχής. Μία διαφορετική ταινία φαντασίας της Μεσσαιωνικής εποχής που αξίζει τον χρόνο σου.

Kate

Για αυτή την εβδομάδα, το Netflix μας προτείνει μία ταινία δράσης με πρωταγωνίστρια την Mary Elizabeth Winstead. Μια γυναίκα δολοφόνος έχει στη διάθεσή της 24 ώρες για να εκδικηθεί τον δολοφόνο της πριν πεθάνει.

Σειρές

Lucifer

Ο αγαπημένος μας Lucifer επιστρέφει για έναν τελευταίο κύκλο επεισοδίων στον Netflix. Αυτή τη σεζόν, ο αγαπημένος μας Διάβολος αναλαμβάνει τον ρόλο του Θεού που είχε απορρίψει ο πατέρας του. Θα καταφέρει να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του ρόλου του; Ή ο παλιός χαρακτήρας του θα τον κάνει να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο;

Scenes from a Marriage

Η μίνι σειρά του Ingmar Bergam του 1973, προσαρμόζεται στο σήμερα και έρχεται μέσα από το Vodafone TV. Ο Hagai Levi (The Affair) αναλαμβάνει να φέρει το σενάριο της κλασσικής σειράς του Bergman στο σήμερα και δίπλα του έχει ένα μοναδικό καστ με τους Oscar Isaac και Jessica Chastain να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας και απέσπασε ανάμεικτες κριτικές, όμως, οι ερμηνείες κέρδισαν τις καρδιές των κριτικών.

The Pact

Το Cosmote Series Marathon HD μας έχει ετοιμάσει διάφορες σειρές για να κάνουμε binge watch μέσα στο ΣουΚου, όμως, η βρετανική αυτή σειρά ξεχωρίζει. Έχοντας απαυδήσει από τη δεσποτική συμπεριφορά του νεαρού εργοδότη τους κι υπό την επήρεια αλκοόλ, η Άννα, η Νάνσι, η Λούι και η Κατ παίρνουν μια παρορμητική απόφαση: να τον απαγάγουν και να τον παρατήσουν στο δάσος για πλάκα και τα πράγματα δεν εξελίσσονταν όπως περίμεναν.

Σασμός

Η νέα (σχεδόν) καθημερινή ελληνική σειρά του ALPHA έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα που μας πέρασε και μέσα σε τέσσερα επεισόδια έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού. Μία βεντέτα χρόνων και ένας έρωτας μας μεταφέρουν σε ένα χωριό της Κρήτης και μας βάζουν στις ζωές χαρακτήρων που θέλουμε να γνωρίσουμε. Γιατί, λοιπόν, να δεις προς τι όλος αυτός ο ντόρος και τα 30αρια που “χτυπάει” καθημερινά η σειρά στα νούμερα τηλεθεάσης;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;