Καλοκαίρι 2021: Οι κλασσικές φιγούρες στην παραλία που μας εκνευρίζουν ΠΑΡΑ πολύ
Το καλοκαίρι 2021 έφτασε και είναι σίγουρο πως θα συναντήσεις αυτούς τους τύπους στην παραλία.

Το καλοκαίρι 2021 είναι εδώ. Μετά την πανδημία του κορωνοϊού οι άνθρωποι έχουν ξεχυθεί στις παραλίες για να απολαύσουν τα μπάνια τους κάτω από τον ζεστό ήλιο. Πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας και υπακούοντας στις συμβουλές των ειδικών! Μπορεί και φέτος, να υπάρχουν αυστηρά μέτρα κατά του κορωνοϊού, αυτό, όμως, δε θα σταματήσει τους γνωστούς εκνευριστικούς τύπους από το να εμφανιστούν στην παραλία!

Αντίθετα, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να το επιδεινώσει κιόλας!

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποιοι είναι οι πιο εκνευριστικοί τύποι που θα συναντήσεις στην παραλία;

1. Οι… ρακετάκηδες  

Το βάζουμε πρώτο στη λίστα μας, γιατί τα νεύρα μας μέσα στο 2021 δεν είναι στα καλύτερά τους. Κάτι ο εγκλεισμός, κάτι ότι φοβόμασταν για τον κορωνοϊό, οπότε, αυτό το τάκα-τούκα, τάκα-τούκα και τα αυτιά σου κοντεύουν να πάθουν τίποτα από αυτούς τους ήχους. Απίστευτα ενοχλητικοί όσοι παίζουν κοντά σου και εννοείται πως τα νεύρα σου δε θα είναι καλά. Λίγο πιο κάτω παιδιά, θέλουμε ηρεμία.

2. Speedo guy

Είναι ο τύπος που θέλει να φορά το μικροσκοπικό μαγιό του και να κάνει βόλτες πάνω-κάτω με σκοπό να μας δείξει πόσο γυμνασμένοι είναι οι τετρακέφαλοι του. Έχει το τέλειος κορμί και, συνήθως, συνδυάζεται με τον τύπο που θα αναφέρουμε λίγο παρακάτω… ξέρεις, εκείνον με το λίγο παραπάνω λαδάκι που βάζει στο κορμί του.

3. Ο πέφτουλας 

Είναι ο τύπος που ψάχνεται. Αυτός που κοιτάει τριγύρω και ψάχνει κάθε ξαπλώστρα για να πετύχει την κατάλληλη που θα ενδώσει στο μαυρισμένο του κορμί και την τσαχπινιά του. Θα τον καταλάβεις με το που φτάσεις στην παραλία και θα κάτσεις όσο πιο μακριά μπορείς… Και καλά θα κάνεις…

4. Οι τύποι με το λάδι

Τόνοι λάδι έχουν καταφέρει να βρεθούν πάνω σε καλογυμνασμένα κορμιά που μοιάζουν με ψάρια έτοιμα για σχάρα. Καλό είναι να τα αποφεύγετε διότι δεν κάνουν καλό στην υγεία του δέρματος και δεν έχουν ίχνος προστασίας! Συνήθως, συνδυάζουν το λάδι με ένα καλογυμνασμένο κορμί το οποίο για να επιδείξουν σε όλη την παραλία θα το βολτάρουν… Επίσης, καλό θα ήταν να μην βουτήξεις αμέσως μετά από αυτούς και να αφήσεις την κηλίδα που δημιουργεί στο νερό το λάδι να εξαφανιστεί!

5. Ο κλασσικός (πλέον) influencer

100 story ότι βρίσκεται στην παραλία, 50 story ότι τώρα ετοιμάζεται για βουτιά και φυσικά φωτογραφία με ομπρέλα και καφεδάκι καλοσωρίζοντας το καλοκαίρι με hashtag #summer2021. Τον ήλιο και τη θάλασσα ήρθαμε να ευχαριστηθούμε, όχι, εσένα να βγάζεις 1000 φωτογραφίες. Αλλά αυτός θα βγάλει τόσες, θα ανεβάσει τη μία και θα έχει περάσει όλη η ημέρα χωρίς να ευχαριστηθεί το μπάνιο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;