Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε
Μοναδικά τρέιλερ από ταινίες και σειρές που έκαναν πρεμιέρα την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ακόμα μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και, μπορούμε, να πούμε ότι είδαμε πολλά νέα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στο επόμενο διάστημα. Από μεγάλες παραγωγές που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε στην μεγάλη οθόνη (αν όλα πάνε καλά με την πανδημία), μέχρι μικρά teaser από ελληνικές σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ που συζητήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Dune

Η νέα ταινία του Denis Villenuve έχει ένα all-star cast που αποτελείται από τους Timothe Chalamet, Zendaya, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Jason Momoa και πολλούς άλλους. Πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια μεταφοράς στην μεγάλη οθόνη του κλασσικού βιβλίου επιστημονικής φαντασίας του Frank Hebert και τα δύο τρέιλερ μας προετοιμάζουν για κάτι μοναδικό.

The Last Duel

Ο Ben Affleck και ο Matt Damon συνεργάζονται ξανά και υπογράφουν το σενάριο της νέας ταινίας του Ridley Scott. Ένα ιστορικό δράμα όπου μας μεταφέρει στην Γαλλία του 14ου αιώνα, όπου μία γυναίκα κατηγορεί τον καλύτερο φίλο του άντρα της για βιασμό. Μία επίκαιρη ταινία, που ελπίζουμε να έχει τόσα να πει, όσα υποδηλώνονται από το πρώτο τρέιλερ.

Malignant

Ο James Wan αφήνει για λίγο τα μεγάλα franchise στην άκρη (Fast & Furious, Aquaman) και επιστρέφει με μία πρωτότυπη ταινία τρόμου που θα απολαύσουμε προς το τέλος του Αυγούστου. Ο δημιουργός των Insidious, Saw, The Conjuring φαίνεται ότι ετοιμάζει ακόμα έναν “εφιάλτη” που θα συζητάνε όλοι για αυτό.

Jackass Forever

Η νέα ταινία της φαρσοκωμωδίας με στοιχεία slapstick που έγινε γνωστή από το MTV έρχεται και υπόσχεται το κλασσικό χιούμορ, που είτε αγαπάς, είτε μισείς και το reunion της γνωστής παρέας.

Lucifer Season 6

Επιτέλους μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει στο Netflix η νέα σεζόν της αγαπημένης μας σειράς “Lucifer”.

Καρτ Ποστάλ

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν η κρατική τηλεόραση επέστρεψε δυναμικά στη μυθοπλασία και μας χάρισε τέσσερις καινούριες κωμικές σειρές, που λατρέψαμε. Τη νέα σεζόν ετοιμάζει ένα από τα πιο φιλόδοξα project της με τη κυκλοφορία της νέας σειράς που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Victoria Hislop. Η σειρά θα αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια, θα διαδραματίζεται στην Κρήτη και θα έχουν ως κεντρικό άξονα τον Τζόσεφ, έναν αρχαιολόγο που επιστρέφει στην Κρήτη.

Σασμός

Η νέα δραματική σειρά του ALPHA θα μας μεταφέρει και αυτή στην Κρήτη και στις βεντέτες. Το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά είναι άκρως εντυπωσιακό, ενώ, τα φώτα πέφτουν στο δυνατό καστ της σειράς.

Αγάπη Παράνομη

Η νέα μίνι δραματική σειρά της ΕΡΤ βασίζεται στο ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη. Ένας επικίνδυνος έρωτας, στην πατριαρχική κοινωνία της Κέρκυρας του 1906, δοκιμάζει τους πρωταγωνιστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
49'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
49'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;