Netflix: Οι 5 ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή της πλατφόρμας
Οι ταινίες που βρίσκονται στο top 5 του Netflix σήμερα.

Τι κι αν το καλοκαίρι είναι εδώ και ο καιρός είναι ιδανικός για εξόδους, κοκτέιλ και βόλτες. Για μερικά άτομα είναι ακόμη μία βαρετή Πέμπτη και προσφέρεται για “λιώσιμο” στο σπίτι παρέα με το Netflix. Ωστόσο, δεδομένου ότι το διάστημα της καραντίνας όλοι είδαμε πολύ Netflix, ίσως να έχεις και εσύ ξεμείνει από ταινίες και σειρές που θέλεις να δεις. Παρόλα αυτά η αγαπημένη πλατφόρμα φροντίζει πάντα να ανανεώνει το περιεχόμενό της, ενώ όσοι και όσες αδυνατούν να βρουν κάτι να δουν μπορούν πάντα να ρίξουν μία ματιά στις τάσεις του Netflix.

Εκεί, υπάρχει πληθώρα σειρών και ταινιών, οι οποίες είναι δυνατόν να ικανοποιήσουν ανθρώπους με διαφορετικά γούστα. Μάλιστα, στις σημερινές τάσεις  υπάρχει μεγάλη “γκάμα” ταινιών που ανήκουν σε διαφορετικά είδη και στην οποία μπορείς να βρεις σίγουρα κάτι που να άπτεται των κινηματογραφικών σου ενδιαφερόντων και του γούστου σου! Από την χαλαρή rom-com “Μου πάει τέλεια” μέχρι το Τσερνόμπιλ 1986, σήμερα θα βρεις λίγο απ’ όλα στις τάσεις, ώστε να περάσεις μία όμορφη βραδιά με “Netflix and Chill”.

5. Ίγκορ Γκρομ: Ο γιατρός της μάστιγας του εγκλήματος

Υπόθεση: Όταν μια σειρά φόνων από έναν μασκοφόρο εκδικητή προκαλεί χάος στην πόλη, ένας ντετέκτιβ και ο άπειρος συνεργάτης του είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

4. Μου πάει τέλεια

Υπόθεση: Ένα ειδύλλιο γεννιέται, όταν μια fashion blogger στο Μπαλί γνωρίζει έναν χαρισματικό τσαγκάρη που την κάνει να αμφισβητήσει την αφοσίωσή της στον αρραβωνιαστικό της.

3. Και οι 7 ήταν υπέροχοι

Υπόθεση: Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Bartholomew Boge (Peter Sarsgaard), οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες – ο Sam Chisolm (Denzel Washington), ο Josh Farraday (Chris Pratt), ο Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), ο Jack Horne (Vincent D’Onofrio), ο Billy Rocks (Byung-Hun Lee), ο Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) και ο Red Harvest (Martin Sensmeier). Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

2. Κυνηγοί Τρολ: Το Πνεύμα των Τιτάνων

Υπόθεση: Η Αρκάντια μπορεί να μοιάζει με μια συνηθισμένη πόλη, αλλά βρίσκεται στη μέση μαγικών και μυστικιστικών γραμμών που την καθιστά το επίκεντρο για πολλές μάχες ανάμεσα σε απόκοσμα πλάσματα, όπως τρολ, εξωγήινους και μάγους. Αυτήν τη φορά, οι ήρωες της πετυχημένης σειράς “Κυνηγοί Tρολ”, “Tρεις από το Πουθενά” και “Οι Μάγοι” ενώνουν τις δυνάμεις τους στην πιο επική περιπέτεια που έγινε ποτέ, κόντρα στο Απόκρυφο Τάγμα, για να πάρουν τον έλεγχο της μαγείας που τους συνδέει όλους μεταξύ τους.

1. Τσερνόμπιλ 1986

Υπόθεση: Αφού ξαναβρίσκει μια χαμένη αγάπη, ο πυροσβέστης Αλεξέι αποσύρεται για να ζήσει μια απλή ζωή, αλλά η καταστροφή στο Τσερνόμπιλ τον ωθεί ξανά στον κίνδυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
72'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
71'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
0'
48 - 66
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
3'
53 - 44
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1