Τέσσερις καινούριες ταινίες για εσένα που λατρεύεις τα θρίλερ
Οι νέες ταινίες τρόμου που πρέπει να δει κάθε φανατικός του είδους.

Το 2021 μπορεί να ήταν μία διαφορετική χρονιά, όμως, φαίνεται ότι τα πράγματα μπαίνουν σε μία σειρά και είδαμε αρκετές καινούριες ταινίες μέσα στο τελευταίο διάστημα. Από αυτές, οι περισσότερες είναι ταινίες τρόμου και ο λόγος που κυκλοφόρησαν τόσο πολλές το τελευταίο διάστημα είναι γιατί έχουν χαμηλό budget και μπορούν να τεστάρουν τα νερά στην εποχή που ζούμε για το πόσο επικερδής μπορεί να είναι μία ταινία στο box office.

Εμείς, λοιπόν, σου συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες ταινίες τρόμου που είδαμε το τελευταίο διάστημα και είναι ότι πρέπει για να τις απολαύσεις ή να κάνεις έναν “τρομακτικό” μαραθώνιο!

A Quiet Place Part II

Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του John Krasinski μας ξάφνιασε όλους με το πόσο καλή ήταν. Η ταινία ξεκινάει δευτερόλεπτα μετά το τέλος του πρώτου μέρους (οπότε πρέπει να το έχεις δει και αυτό) και εμβαθύνει τον κόσμο αυτό, δείχνοντας μας και πώς ξεκίνησε η εισβολή των εξωγήινων. Ο Krasinski ακολουθεί μία πιο Σπιλμπεργκική ματιά και μας δίνει ένα σίκουελ που είναι τόσο καλό, όσο η πρώτη ταινία.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Η τρίτη συνέχεια των ταινιών “Conjuring” και η 8η ταινία στο universe αυτό. Η ταινία βρίσκει τους Eddie και Loraine Warren να ασχολούνται με μία διαφορετική υπόθεση από αυτές που είχαμε δει στις δύο προηγούμενες ταινίες. Ο James Wan άφησε τα σκηνοθετικά καθήκοντα στον Michael Chaves και η ταινία είναι ένα θριλεράκι που μπορείς να απολαύσεις με την παρέα σου.

Fear Street

Μία τριλογία που πρέπει οπωσδήποτε να δεις. Το Netflix μέσα στον Ιούλιο έκανε κάτι διαφορετικό. Τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα μας έδωσε τρεις ταινίες τρόμου που αποτελούν συνέχειες βασισμένη στα ομώνυμα βιβλία του R. L. Stine. Η υπόθεση ξεκινάει το 1994 όπου μερικοί έφηβοι σε μία πόλη προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάρα που έχει πέσει πάνω από την πόλη τους εδώ και αιώνες. Κάθε ταινία σε πάει όλο και πιο βαθιά στο μύθο (και στον τρόμο) και όλα έρχονται σε ένα τρομακτικό κρεσέντο στην τρίτη και τελευταία ταινία. Ένας διαφορετικός μαραθώνιος που αξίζει να κάνεις, ειδικά, αν είσαι φαν των ταινιών τρόμου.

Till Death

Η Megan Fox επιστρέφει στις ταινίες τρόμου μέσα από αυτή την ταινία, που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετά θετικές κριτικές και να κερδίσει και το κοινό. Μια γυναίκα αφήνεται, δεμένη με χειροπέδες, δίπλα στον νεκρό σύζυγό της ως μέρος μιας άρρωστης εκστρατείας εκδίκησης. Ανίκανη να δραπετεύσει, πρέπει να επιβιώσει καθώς φτάνουν δύο δολοφόνοι για να την αποτελειώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
90'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
66 - 58
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;