Τρεις ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι καλύτερες ταινίες και σειρές για να σου κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και οι επιλογές για να απολαύσεις ωραίες ταινίες και σειρές είναι αρκετές. Από αριστουργηματικές ταινίες που μπορείς να απολαύσεις σε κάποιο από τα θερινά σινεμά της πόλης, μέχρι μοναδικές σειρές που μπορούν να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Εμείς σου συγκεντρώσαμε τις καλύτερες επιλογές για το ΣουΚου!

Ταινίες

The Last Letter From Your Lover

Η ταινία της εβδομάδας από το Netflix έχει ένα all-star καστ και βασίζεται σε ένα παγκόσμιο best-seller της Jojo Moyes, μία από τις λίγες συγγραφείς που έχουν κερδίσει δύο φορές το βραβείο της Ένωσης Συγγραφέων του Ρομαντικού. Μία δημοσιογράφος, η Ellie (Felicity Jones) ανακαλύπτει μία αινιγματική επιστολή αγάπης σε ένα ξεχασμένο αρχείο της εφημερίδας της, όπου ένας άνδρας (Callum Turner) φαίνεται να ζητά από τη σύντροφό του (Shailene Woodley) να εγκαταλείψει τον σύζυγό της (Joe Alwyn).

First Cow

Μία από τις καλύτερες ταινίες του 2020, επιτέλους, φτάνει και στα σινεμά της χώρας μας. Η νέα ταινία της Kelly Reichardt μας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή και μας δείχνει τη σημασία της φιλίας και της ανθρώπινης επαφής, ακόμα και σε ακραίες καταστάσεις. Η ταινία είναι ένα ποίημα που, απλά, πρέπει να δεις. Στη βορειοδυτική Αμερική του 1820 ένας περιπλανώμενος μάγειρας και ένας Κινέζος εργάτης δημιουργούν μια πετυχημένη επιχείρηση. Κανείς δεν ξέρει όμως πως εκμεταλλεύονται κρυφά την αγελάδα του τοπικού προύχοντα.

Nobody

Ο αγαπημένος μας Bob Odenkirk, που έγινε γνωστός ως Saul Goodman μέσα από τα “Breaking Bad” και “Better Call Saul”, γίνεται σταρ σε μία νέα ταινία δράσης. Ο Χατς Μάνσελ είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης ο οποίος δεν αντιδρά στη νυχτερινή εισβολή δυο ληστών στο σπίτι του, φοβούμενος την ανεξέλεγκτη βία. Η σύζυγός, ο γιος, συγγενείς. συνάδελφοι και γείτονές του τον αντιμετωπίζουν πλέον με περιφρόνηση, αναγκάζοντάς τον να αντιδράσει δυναμικά.

Σειρές

Ted Lasso Season 2

Η σειρά του Apple TV+ ήταν η μεγάλη έκπληξη του 2020. Η κωμική σειρά που βασίζεται σε τρισδιάστατους χαρακτήρες και μας δείχνει ότι και το καλό μπορεί, τελικά, να κερδίσει, κατάφερε να αποσπάσει ένα φανατικό κοινό και να αγαπηθεί από τους κριτικούς. Ο Jason Sudeikis πρωταγωνιστεί ως προπονητής αμερικανικού ποδοσφαίρου, που καλείται να προπονήσει μία αγγλική ομάδα χωρίς να έχει καμία επαφή με το άθλημα. Είναι μία από τις σειρές που πρέπει να δεις πριν σαρώσει στα φετινά βραβεία Emmy.

Masters of the Universe: Revelation

Μετά την επιτυχία της “She-Ra”, το Netflix επιστρέφει στον κόσμο του “Masters of the Universe”. Ο He-Man επιστρέφει με την υπογραφή του Kevin Smith (Clerks) και πιάνει την υπόθεση από εκεί ακριβώς που την άφησε η δημοφιλής σειρά των ’80s.

The Movies That Made Us Season 2

Η επιτυχία της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, “The Toys That Made Us”, έφερε και τη σειρά αυτή, που αποκαλύπτει μυστικά πίσω από μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που, πλέον, θεωρούνται κλασσικές. Στη δεύτερη σεζόν της, η σειρά του Netflix θα ασχοληθεί με τα Jurassic Park (1993), Back to the Future (1985), Pretty Woman (1990) και Forrest Gump (1994).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;