Κινηματογράφος: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (22/7 - 28/7)
Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.

Ακόμη μία νέα εβδομάδα είναι εδώ και φέρνει μαζί της νέες ταινίες που ανταποκρίνονται στα γούστα όλων των σινεφίλ. Ακόμα μία εβδομάδα, λοιπόν, έχει πολλά και ενδιαφέροντα να δώσει σε κάθε άτομο που θέλει να παρακολουθήσει μία ταινία στα σινεμά.

Από την κατασκοπική ταινία με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch, The Courier, και τον Κανένα με τον Μπομπ Όντενκερκ του Better Call Saul έως το Μια φορά κι ένα καιρό, όπου η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων συναντάει τον Πίτερ Παν, αυτή η εβδομάδα έχει κάτι για όλους και όλες.

1. First Cow

Υπόθεση: Ένας λιγομίλητος μοναχικός τύπος και επιδέξιος μάγειρας (Τζον Μάγκαρο) ταξιδεύει Δυτικά και γίνεται μέλος μιας ομάδας κυνηγών γούνας στο Όρεγκον, εν τούτοις γίνεται φίλος μόνο με έναν Κινέζο μετανάστη (Οράιον Λι) που αναζητεί κι εκείνος την τύχη του. Σύντομα, η συνεργασία τους θα οδηγήσει σε μια επιτυχημένη επιχείρηση, η μακροβιότητα της οποίας θα εξαρτηθεί από τη «μυστική» συμμετοχή της βραβευμένης αγελάδας ενός πλούσιου γαιοκτήμονα. Υπό αυτή την απλή προϋπόθεση, η Ρέινχαρντ εξυφαίνει μια ανάκριση των θεμελιωδών δομών της Αμερικής που ανακαλεί στη μνήμη τον παλαιότερο θρίαμβό της (Old Joy) όσον αφορά την ευαίσθητη απεικόνιση της ανδρικής φιλίας, αλλά ταυτόχρονα ωθείται από ένα συνεχώς αυξανόμενο σασπένς.

2. The Courier

Υπόθεση: Η ταινία βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Βρετανού μηχανικού και επιχειρηματία Greville Wynne, ο οποίος άθελά του προσλήφθηκε από τη μυστική υπηρεσία πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου MI6, λόγω των συχνών ταξιδιών που έκανε στην Ανατολική Ευρώπη και χωρίς να το θέλει στρατολογήθηκε ως κατάσκοπος. Ο Wynne έγινε γνωστός ως «κούριερ» επειδή μετέφερε μυστικές πληροφορίες στο Λονδίνο από τον σοβιετικό πράκτορα Oleg Penkovsky.

3. Μια φορά κι έναν καιρό

Υπόθεση: Η οχτάχρονη Αλίκη και ο άτακτος αδερφός της Πίτερ ζουν στην εξοχή με τους γονείς τους. Ξαφνικά καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα στον κόσμο της φαντασίας και το σπίτι τους. Μπλέκοντας σε μία απίστευτη περιπέτεια φτάνουν μόνοι στο Λονδίνο για να πουλήσουν ένα πολύτιμο κειμήλιο. Στο δύσκολο ταξίδι της επιστροφής, η Αλίκη βρίσκει προσωρινό καταφύγιο σε μια λαγουδότρυπα γεμάτη εκπλήξεις και ο Πίτερ εισβάλει σε ένα μαγικό βασίλειο όπου γίνεται ο αρχηγός των χαμένων αγοριών.
Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και ο Πίτερ Παν μαζί σε μια μαγική περιπέτεια.


4. Η αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ

Υπόθεση:  Ο Αντώνης Τιτσάνης και ο Χρήστος Φερτάκης είναι δύο φίλοι που συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα. Άνεργοι και πλήρως αποκομμένοι από τον κοινωνικό τους περίγυρο, ζουν όπως μπορούν, είτε με τα ελάχιστα έσοδα από τις μικροδουλειές που κάνουν, είτε με τα χρήματα από το ταμείο ανεργίας του Χρήστου. Τους δυο φίλους ενώνει ο κοινός, πλατωνικός έρωτας για τη Λώρα Ντουράντ, μια μυθική πορνοστάρ της δεκαετίας του ’90, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, οι φίλοι αποφασίζουν κι αυτοί να πάνε κόντρα στην τύχη τους ξεκινώντας την αναζήτηση της Λώρα.

5. Κανένας

Υπόθεση: Η ιστορία του «Nobody» πυροδοτείται από μια αναίτια εισβολή ληστών, η οποία ωθεί έναν υποτιμημένο και αγνοημένο οικογενειάρχη να αξιοποιήσει τα καλά κρυμμένα, θανατηφόρα και αδίστακτα ένστικτά του, ώστε να κρατήσει την οικογένειά του ασφαλή. Πρόκειται για μια ευρηματική περιπέτεια με σκηνές βίας από τους παραγωγούς των περιπετειών του John Wick και του Atomic Blonde.

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, Μπομπ Όντενκερκ (Better Call Saul, The Post, Nebraska) πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Χατς Μάνσελ, ενός υποτιμημένου και αρκετά παραγκωνισμένου πατέρα και συζύγου, ο οποίος δέχεται τα χτυπήματα της ζωής χωρίς να αντιδρά. Είναι ο καθημερινός… «Κανένας».

Όταν δύο ληστές εισβάλλουν στο σπίτι του ένα βράδυ, ο Χατς δεν βρίσκει το θάρρος να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την οικογένειά του, στην προσπάθειά του να μην προκαλέσει υπερβολική βία. Ο έφηβος γιος του, ο Μπλέικ, (Γκέιτζ Μονρόε) απογοητεύεται και η σύζυγός του, η Μπέκα (Κόνι Νίλσεν) δείχνει να απομακρύνεται. Ο απόηχος του συμβάντος έχει μεγάλο αντίκτυπο στην καταπιεσμένη οργή του Χατς, καθώς θα του ξεκλειδώσει ένστικτα και θα τον στείλει σε ένα σκοτεινό μονοπάτι το οποίο θα ανασύρει σκοτεινά μυστικά και φονικές δεξιότητες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1