Τα πιο περίεργα και μοναδικά χόμπι που έχουν αγαπημένοι μας celebrity
Δε θα μπορείς να πιστέψεις τα χόμπι που έχουν οι celebrities αυτοί!

Όπως όλοι, έτσι και οι αγαπημένοι μας celebrities, έχουν χόμπι. Κάτι για να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους και να ξεχνιούνται από όλα. Όμως, δεν έχουν όλοι απλά χόμπι. Κάποιοι έχουν πιο περίεργα και… ξεχωριστά. Και εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τη λίστα με τους celebrities που έχουν τα πιο περίεργα χόμπι!

Penelope Cruz – Μαζεύει κρεμάστρες

Κοίτα… όταν είσαι είδωλο της μόδας είναι λογικό να θέλεις κάπου να κρεμάς όλα σου τα ρούχα. Όμως, η Λατίνα ηθοποιός έχει πάνω από 500 μη μεταλλικές κρεμάστρες.

Johnny Depp – Συλλογή από Μπάρμπι

Ένα μοναδικό χόμπι… Όμως, έχει μία γλυκιά ιστορία από πίσω!

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκίνησε τη συλλογή του όταν άρχισε να παίζει με τις γνωστές κούκλες με την κόρη του. Όταν, όμως, η κόρη του μεγάλωσε, δεν ήθελε να τις πετάξει γιατί ήταν μεγάλης συναισθηματικής αξίας για εκείνον.

Taylor Swift – Φτιάχνει σφαίρες χιονιού

Ξέρεις αυτό το στολιδάκι που έχει μία παράσταση μέσα και όταν το γυρνάς ανάποδα πέφτει κάτι σαν χιόνι;! Ε, αυτό! Η pop star περνάει ώρες φτιάχνοντας τις δικές της σφαίρες χιονιού, ενώ, έχω φτιάξει και μία για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της “Lover”.

Tom Hanks – Συλλογή γραφομηχανών

Η γραφομηχανή μπορεί να είναι κάτι που έχει φύγει από τη μόδα. Όμως, ο γνωστός ηθοποιός τις βρίσκει ως το τέλειο αντικείμενο που συνδυάζει την τέχνη και την τεχνολογία. Η συλλογή του μετράει πάνω από 120 γραφομηχανές.

Brad Pitt – Φτιάχνει κεραμικά

Ο γνωστός ηθοποιός ξεκίνησε τη δημιουργία κεραμικών ειδών και την γλυπτική ως μέσο εκτόνωσης μετά το διαζύγιό του. Πλέον, αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης και έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά του.

Nicolas Cage – Κάστρα

Όταν έχεις αρκετά λεφτά πρέπει να βρεις και έναν τρόπο για να τα ξοδεύεις. Έτσι, ο Αμερικανός ηθοποιός αγοράζει κάστρα, αλλά και ένα κρανίο δεινοσαύρου. Τελικά, έπρεπε να το επιστρέψει στην κυβέρνηση της Μογγολίας γιατί, από ότι φαίνεται, ήταν κλεμμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;