Η Courteney Cox είναι πρώτη φορά υποψήφια για Emmy για το
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

Κάτι παράδοξα ευχάριστο για την καριέρα της Monica από τα Φιλαράκια ή κατά κόσμο Courteney Cox συνέβη αυτές τις ημέρες και δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από την υποψηφιότητά της για βραβείο Emmy. Βέβαια, θα περιμένατε μάλλον να μην είναι κάτι τόσο συγκλονιστικό, μια και τα Φιλαράκια έλαβαν 62 συνολικά υποψηφιότητες για Emmy κατά τη χρυσή δεκαετία προβολής τους. Ωστόσο, ποτέ καμία υποψηφιότητα δεν αφορούσε την Courteney Cox, αν και ήταν πρωταγωνίστρια.

Έτσι, η σειρά της ήρθε κάπως αργοπορημένα και πιο συγκεκριμένα 17 χρόνια μετά τους τίτλους τέλους της σειράς-φαινόμενο. Ειδικότερα, τo “Friends: Reunion” κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy και μία εξ αυτών ήταν για την Courteney Cox, την μοναδική από τους πρωταγωνιστές που δεν είχε προταθεί ποτέ επί μία δεκαετία.

Η σειρά που παιζόταν από το 1994 ως το 2004 “έδωσε” υποψηφιότητες και νίκες σε πολλούς συντελεστές. Οι Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry and David Schwimmer, αλλά και ο σκηνοθέτης Ben Winston με τους δημιουργούς Kevin Bright, David Crane and Marta Kauffman είχαν όλοι υπάρξει υποψήφιοι για βραβείο Emmy. Όπως γίνεται αντιληπτό η Cox ήταν μία ηχηρή απουσία.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε δηλώσει πως είναι χαρούμενη για όλους τους συμπρωταγωνιστές της που προτάθηκαν και κέρδισαν παλαιότερα βραβείο Emmy λόγω της συμμετοχής τους στα Φιλαράκιααλλά ήταν στεναχωρημένη που η ίδια δεν ήταν ποτέ υποψήφια. Έτσι, πιστεύουμε ότι μάλλον χάρηκε πάρα πολύ με τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;