Η φωτογραφία της Jennifer Anniston από το
Η Jennifer Anniston ανέβασε μία φωτογραφία από τα παρασκήνια του "Friends Reunion" στο Instagram και έριξε το διαδίκτυο.

Το “Friends Reunion” ήταν το γεγονός που περιμέναμε όσο τίποτα άλλο το 2021. Η σειρά που έγραψε ιστορία και μας σύστησε στους Ρος, Ρέιτσελ, Τσάντλερ, Φοίβη, Τζόι και Μόνικα επέστρεψε για ένα και μόνο σπέσιαλ επεισόδιο και μας μετέφερε γλυκές στιγμές από τα χρόνια που γυριζόταν η σειρά, αλλά και ιστορίες που συνέβησαν πίσω από την κάμερα.

Το σπέσιαλ αυτό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς έκανε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα που προβλήθηκε την Τετάρτη στις 23:15 μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του STAR και συγκέντρωσε μέσο όρο 24% στο δυναμικό κοινό και 17,1% στο γενικό σύνολο. Το επεισόδιο αυτό είναι διαθέσιμο και μέσω Vodafone TV. Οι θαυμαστές της σειράς στήθηκαν μπροστά από τις οθόνες τους για ένα ταξίδι στην μνήμη και να απολαύσουν για μία ακόμα φορά τα αγαπημένα μας “Φιλαράκια”.

Μάλιστα, η απήχηση του εν λόγω σπέσιαλ ήταν τόσο μεγάλη που μία μόνο ανάρτηση από τα παρασκήνια στον προσωπικό λογαριασμό της Jennifer Anniston στο Instagram, ήταν αρκετό για να συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ώρες 6,2 εκατομμύρια likes. Η γνωστή ηθοποιός έγραψε στην λεζάντα:

“Ακόμη μαζεύω αγάπη από το reunion της σειράς. Ευχαριστώ τον κάθε έναν σας ξεχωριστά.

Δείτε τη χιλιόστη selfie με τους πέντε μας. Όταν συγκρούονται δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι – το πρόσωπο του David Schwimmer τα λέει όλα- και ο θρύλος αυτοπροσώπως, ο σκηνοθέτης της πρώτης σεζόν, Papa James Burrows”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1