Matthew Perry: Χώρισε με την 29χρονη αρραβωνιαστικιά του
Ο Matthew Perry ανακοίνωσε το χωρισμό από τη σύντροφό του.

Ο τηλεοπτικός Chandler Bing από τα Φιλαράκια ή κατά κόσμον, Matthew Perry, έκανε γνωστό μέσω του περιοδικού People ότι διέλυσε τον αρραβώνα του με την 29χρονη σύντροφό του, Molly Hurwitz.

Ο Matthew Perry και η Molly Hurwitz αν και είχαν 22 χρόνια διαφορά ηλικίας, αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι το 2018. Ο ηθοποιός αποφάσισε να αρραβωνιαστεί τη σύντροφό του πέρυσι, κάνοντας ένα βήμα στη ζωή του που δεν είχε κάνει ξανά. Έτσι, η απόφασή του είχε προκαλέσει μεγάλη έκπληξη, καθώς ως τότε ο ηθοποιός ακολουθούσε τον μύθο του Chandler Bing από τα «Φιλαράκια» και φοβόταν να δεσμευτεί.

Ο Matthew Perry με δήλωσή του στο People είχε αναφέρει:

“Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Ευτυχώς, έτυχε να βγαίνω με την πιο υπέροχη γυναίκα του πλανήτη αυτή την εποχή”.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες και ένα χρόνο μετά από τον αρραβώνα του με τη Molly Hurwitz, το People δημοσίευσε πάλι τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή του ηθοποιού. Συγκεκριμένα, μέσω του People έγινε γνωστό ότι ο αρραβώνας του Matthew Perry με τη Molly Hurwitz διαλύθηκε.

“Μερικές φορές τα πράγματα απλά δεν λειτουργούν κι αυτό είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Εύχομαι στη Molly τα καλύτερα», ήταν το σύντομο σχόλιο του Matthew Perryστο People.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Entertainment Scoop (@entscoop)

Η ανακοίνωση της ακύρωσης του αρραβώνα έρχεται λίγο μετά την προβολή του reunion από τα Φιλαράκια, κατά τη διάρκεια του οποίου είδαμε τον ηθοποιό λίγο κακόκεφο. Επιπλέον, η ακύρωση του αρραβώνα του έρχεται μετά το περιστατικό με τη 19χρονη TikToker, η οποία δημοσίευσε τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με διάφορους celebrities. Σκοπός της TikToker ήταν να εκθέσει τους μεγαλύτερους άνδρες στο Hollywood, που «εκμεταλλεύονται νέες γυναίκες σε αυτές τις εφαρμογές».

Όσον αφορά τον τηλεοπτικό Chandler πάντως, η 19χρονη δημοσίευσε video από μία ιδιωτική Face Time κλήση της με τον ηθοποιό, η οποία έγινε viral. Ωστόσο, η ίδια τόνισε με κάθε τρόπο, ότι η συζήτησή της μαζί του δεν περιείχε κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;