NDA: Η Billie Eilish κυκλοφόρησε ακόμη ένα τραγούδι από το αναμενόμενο νέο άλμπουμ της
Η Billie Eilish "ξαναχτυπά" με νέο τραγούδι και video clip.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η διάσημη τραγουδίστρια της pop, Billie Eilishστις 30 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ τη με τίτλο Happier Than Ever.

Η ίδια μάλιστα θέλησε να μας δώσει μία πρώτη γεύση από το νέο άλμπουμ της δίνοντας στη δημοσιότητα κάποια τραγούδια, τα οποία μάλιστα συνοδεύουν και video clip.

Έτσι, μετά το Your Power και το Lost Cause η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το NDA, που σημαίνει Non Disclosure Agrrement, δηλαδή Σύμφωνο Εμπιστευτικότητας. Πρόκειται για ένα τραγούδι εμπνευσμένο από την ίδια τη ζωή της τραγουδίστριας και τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη ζωή της από την φήμη, όπως οι φανατικοί θαυμαστές της που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της.

Ακόμη, στο τραγούδι η Billie Eilish κάνει μία μεγάλη αποκάλυψε. Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει ότι παλιότερα είχε παροτρύνει ένα “όμορφο αγόρι” να υπογράψει ένα Σύμφωνο Εμπιστευτικότητας (NDA), για να μη διαρρεύσουν μερικά μυστικά της όπως το σπίτι που αγόρασε μυστικά στα 17 της.

Τέλος, όπως συνέβη και με τα δύο προηγούμενα video clip, έτσι και με το NDA, η ίδια η τραγουδίστρια όχι μόνο συμμετέχει, αλλά έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τη σκηνοθεσία του video.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;