Κι όμως, η Taylor Swift κατάφερε να καταρρίψει ένα ρεκόρ που κρατούσαν οι Beatles 54 χρόνια
Η Taylor Swift κατορθώνει μέσα σε 259 ημέρες να στείλει τρία διαφορετικά άλμπουμ στην κορυφή των βρετανικών chart και "σπάει" το ρεκόρ των Beatles.

Ένα ρητό λέει ό,τι τα ρεκόρ είναι για να “σπάνε”. Έτσι, έγινε και με ένα ρεκόρ που κρατούσαν οι Beatles εδώ και δεκαετίες στα βρετανικά άλμπουμ chart. Η καλλιτέχνης που κατάφερε να το “σπάσει” είναι η Taylor Swift.

Η 31χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μέσα στο 2020 και στην πανδημία του κορωνοϊού μας χάρισε δύο άλμπουμ τα “folklore” και “evermore” μέσα σε διάστημα, μόλις έξι μηνών. Όμως, δε σταμάτησε εκεί, καθώς, ξεκίνησε να ηχογραφεί από την αρχή τα παλιά της άλμπουμ σε μία κίνηση να ελέγχει τα master της. Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το “Fearless (Taylor’s Version)”.

Τα τραγούδια που ηχογράφησε εκ νέου η σταρ, κατάφεραν να φέρουν το άλμπουμ στην κορυφή του βρετανικού chart την Παρασκευή. Αυτό οδήγησε την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να ανέβει στην κορυφή των βρετανικών άλμπουμ τσαρτς μέσα σε μόλις 259 ημέρες με τρία διαφορετικά άλμπουμ. Η επίτευξη αυτού μέσα σε 259 ημέρες καταρρίπτει το ρεκόρ που κατείχαν εδώ και 54 χρόνια οι Beatles, με τρία άλμπουμ στην κορυφή του chart μέσα σε 364 ημέρες. Το γνωστό συγκρότημα το είχε πετύχει αυτό με τα άλμπουμ “Help!”, “Rubber Soul” και “Revolver”.

Το 2021 αποδεικνύεται μία από τις καλύτερες χρονιές για την Taylor Swift, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που κερδίζει τρεις φορές το Grammy για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς. Μάλιστα, στο ενεργητικό της έχει, πλέον, επτά άλμπουμ που ανέβηκαν στην κορυφή του βρετανικού άλμπουμ chart και από ότι φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς, αναμένονται να κυκλοφορήσουν και τα υπόλοιπα παλιά της άλμπουμ σε μία προσπάθεια να ανακτήσει τον έλεγχο της μουσικής της, έπειτα από τη διαμάχη της με τον μεγιστάνα της μουσικής βιομηχανίας Scooter Braun.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1