Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι φήμες για το χωρισμό της με το Snik και η on air απάντησή της
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Χωρίζει με το Snik;

Στην εκπομπή “Πρωινό” σήμερα, Παρασκευή (9/4), διέρρευσε μία πληροφορία, η οποία αφορά τη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό” η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο ράπερ Snik αν και συνεχίζουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη, αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού, έχει έρθει η μητέρα του μοντέλου και παρουσιάστριας από την Πάτρα και την φιλοξενεί στο σπίτι, ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αρχίσει να αναζητά νέο σπίτι και σε λίγο διάστημα θα μετακομίσει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας:

“Το δικό μου ρεπορτάζ λέει πως οι άνθρωποι έχουν χωρίσει. Μην πέφτεις θύμα των ανθρώπων που δουλειά τους είναι να φτιάχνουν το προφίλ ορισμένων προσώπων. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, χωρίζουν γιατί δεν ταιριάζουν.”

Φυσικά, αυτό δε μπορούσε να μείνει ασχολίαστο, με αποτέλεσμα να δοθεί μία άμεση απάντηση στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από την ίδια. Έτσι, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην αρχή της εκπομπής της, Pop Up, με θλιμμένο ύφος και ενώ από πίσω ακουγόταν το τραγούδι της Άντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ».

Φυσικά, με αυτό τον τρόπο ήθελε να δώσει μία απάντηση στο ρεπορτάζ που την ήθελε στα χωρίσματα, ενώ αναφέρθηκε στην σχέση της ως εξής:

“Καταρχάς σήμερα η μέρα θα ξεκινήσει εδώ με ένα αφιέρωμα από τους υπέροχους συνεργάτες μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ πραγματικά για την διακριτικότητά σας σε ό,τι και αν συμβαίνει στην ζωή μου, καλό ή κακό. Τις καλές και τις κακές μέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε. Θα την πω την αλήθεια μου. Είναι όλα καλά. Μην στεναχωριέται κανένας, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα να το πω και αυτό, ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον για το τι συμβαίνει για την προσωπική μου ζωή, γιατί είναι προσωπική”.

Η αναφορά της Ηλιάνας στη manager και φίλη της, Έλενα Χριστοπούλου, έγινε, επειδή σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο “Πρωινό” το άτομο που επιβεβαίωσε το χωρισμό της ήταν η Έλενα Χριστοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1