Knives Out 2: Πού θα γίνουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Daniel Craig
Το σίκουελ του επιτυχημένου αστυνομικού θρίλερ "Knives Out" με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig έχει επιλέξει ένα διαφορετικό μέρος για τα γυρίσματά του.

Μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές εκπλήξεις του 2019 ήταν η ταινία μυστηρίου του Rian Johnson, “Knives Out“. Η ταινία που βασίζεται στην ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν τα κλασσικά βιβλία της Agatha Cristie κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 300 εκ. δολάρια και είχε ανακοινωθεί το σίκουελ της. Μάθαμε που θα γυριστεί αυτή η δεύτερη ταινία της σειράς και έχουμε ενθουσιαστεί!

To Netflix κατάφερε να βγει μπροστά στην κούρσα και να αγοράσει τα δικαιώματα των νέων ταινιών στη σειρά αυτή στο HBO, την Apple και την Amazon με ένα ποσό που έσπασε κάθε ρεκόρ.

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το αστυνομικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig οδήγησε στην απόφαση να εξελιχθεί η ιστορία σε μία τριλογία. Σύμφωνα με τα όσα ανφέρει το Deadline, το Netflix κέρδισε μεταξύ των μεγάλων streaming υπηρεσιών και απέκτησε τα δικαιώματα για τα δύο sequel έναντι 450 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο τιμόνι των επόμενων δύο ταινιών “Knives Out” θα βρίσκεται και πάλι ο Rian Johnson ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης, όπως επίσης και ο Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ντετέκτιβ, Benoit Blanc. Δυστυχώς το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με το υπόλοιπο cast που γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη ταινία. Όπως μας ενημέρωσε και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Jamie Lee Curtis:

“Για να ξεκαθαριστούν τυχόν φήμες, η οικογένεια Thromby είναι σε οικογενειακό σύμβουλο και ο θεραπευτής πρότεινε να μείνουν μακριά από το Benoit Blanc στο μέλλον.

Κανείς από εμάς δεν θα ενταχθεί στον κ. Blanc στην Ελλάδα. Ως εκπρόσωπος της οικογένειας, ευχόμαστε στους κινηματογραφιστές ό, τι καλύτερο μπορούν στη νέα τους προσπάθεια.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

Όπως έχει κάνει σαφές σε συνέντευξή του, ο Johnson φιλοδοξεί να μετατρέψει τον Blanc Benoit σε έναν σύγχρονο Ηρακλή Πουαρό. Αν ακολουθήσει κατά γράμμα τις περιπέτειες του γνωστού ντεντέκτιβ της Agatha Cristie, τότε, η πλοκή των sequel δεν θα έχει καμία σχέση με την πρώτη ταινία.

Αυτό που μας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ο τόπους που θα γίνουν τα γυρίσματα για το Knives Out 2. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν γύρω στα μέσα του 2021 και θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα. Εκείνη την περίοδο αναμένεται να μάθουμε και τα υπόλοιπα μέλη του καστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;