Ο Vlospa κυκλοφόρησε νέο video clip και κανείς δεν περίμενε την εμφάνιση αυτού του τραγουδιστή
"Au mon Dieu γιατί να 'ναι όλοι basic" έγραψε στην αρχή του τραγουδιού ο Vlospa και βγήκε αυτό το καθόλου basic αποτέλεσμα!

Ο γνωστός Έλληνας ράπερ, Vlospa, κυκλοφόρησε χθες, Δευτέρα (22/3), ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Credit”, το οποίο συνοδεύει ένα video clip. Το production έγινε από τον BoyPanda, ενώ το
recording, το mixing και το mastering έγιναν από τον Πέτρο Βινάκο στο Destiny Studio. Όσον αφορά το video clip, τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Φώτης Γεωργιάδης και Rodak και το video production οι Criminally Genius.

Γενικά, το τραγούδι ξεκινάει με το στίχο au mon dieu γιατί να ‘ναι όλοι basic και στη συνέχεια ο Vlospa μας αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο clip μόνο basic δεν είναι, καθώς το αποτέλεσμα έχει συζητηθεί αρκετά και ας μην έχoυν περάσει ούτε 24 ώρες από την ώρα που κυκλοφόρησε.

Και ποιος είναι ο λόγος που το video clip είναι τόσο πολυσυζητημένο;

Μα φυσικά, η συμμετοχή ενός τραγουδιστή, που ουδεμία σχέση έχει με την ελληνική ραπ ή τραπ. Πρόκειται για τον Τάσο Μπουγά, ο οποίος προς το τέλος του video clip εμφανίζεται μαζί με το Vlospa να καπνίζει -πολύ αρχοντικά όμως- πούρο σε ένα μέρος, που θυμίζει αποθήκη – προβλήτα. Το μόνο κοινό που ίσως μπορούμε να βρούμε στους δύο τραγουδιστές είναι η αγάπη τους για τα μαύρα γυαλιά, τα οποία δεν αποχωρίζονται ποτέ. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν αρκετά ιδιαίτερα και σίγουρα κανείς και καμία δεν το περίμενε!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι βρίσκεται ήδη στην 9η θέση στις τάσεις του YouTube έχοντας συγκεντρώσει 104.345 προβολές μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, οι αντιδράσεις ήταν πολλές και άμεσες, με αποτέλεσμα να γίνει ένα Instagramικό γκάλοπ στο page paradosiakitrap στο Instagram για την ιδανική λεζάντα της εικόνας που ο Τάσος Μπουγάς αράζει χαλαρά με τον Vlospa με τους fans να “πετάνε” ιδέες.

Οι ιδέες, λοιπόν, είναι πολλές και εμείς παραθέτουμε μερικές από τις πιο “δυνατές”:

Δείτε το video clip εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;