Οι Whereswilder έρχονται στη United We Fly
Το τρίτο προσωπικό album των Whereswilder στρέφεται σε πιο soft rock ήχους, βγαλμένους από τα '70s.

Οι Αθηναίοι Whereswilder, η μπάντα με τη λιτή περιγραφή “rock music from Athens, Greece”, επισημοποιούν τη συνεργασία τους με την United We Fly ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του νέου τους album που αναμένεται το φθινόπωρο.

Το 3ο προσωπικό τους album που θα κυκλοφορήσει από τη United We Fly στρέφεται σε πιο soft rock ήχους βγαλμένους από τα ’70s, διατηρώντας όμως τα psychedelic elements στα οποία μας έχουν συνηθίσει, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε.

Ποιοι είναι οι Whereswilder;

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, οι Whereswilder βιντεοσκόπησαν και κυκλοφόρησαν μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι τους, μια σειρά από live session videos, με τον γενικό τίτλο Live & Secluded.

Βρέθηκαν επίσης ανάμεσα στα λιγοστά indie σχήματα που είχαν την ευκαιρία να παίξουν ζωντανά μπροστά σε κοινό σε συνθήκες πανδημίας, στο πλαίσιο του Music Escapades: In Orbit, που έλαβε χώρα στον θόλο του ΚΠΙΣΝ. Η εμφάνιση αυτή συμπληρώνει ένα πλούσιο συναυλιακό βιογραφικό επτά ετών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγάλα ελληνικά φεστιβάλ (Rockwave, Release Athens, Ziria Music Festival, Fuzztastic Planet, New Long Fest), μία ευρωπαϊκή περιοδεία (Mission To Sail Tour 2017), καθώς και συμμετοχές σε shows μεγάλων ονομάτων της εγχώριας rock σκηνής.

Η επισημοποίηση της δισκογραφικής συνεργασίας με τη United We Fly, σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τους Whereswilder. Το τρίτο album του αθηναϊκού συγκροτήματος που πρόκειται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, χαρακτηρίζεται από μια στροφή στον soft rock ήχο των 70s, διατηρώντας πολλά από τα psychedelic στοιχεία με τα οποία μας συστήθηκαν τον Δεκέμβρη του 2014, μέσα από το ντεμπούτο τους, Yearling.

Tα δύο official videos (Hold Up & Helping Hand) που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ορίζουν με σαφήνεια το νέο ηχητικό στίγμα της μπάντας.

Το θέμα του επερχόμενου τους album είναι η «αλλαγή σελίδας» που πραγματοποιείται μέσα από την αναθεώρηση του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα, όταν τα πάντα γύρω μας παραμένουν στάσιμα.

Με το κάθε κομμάτι να αποτελεί μια αυτοτελή ιστορία, τα τέσσερα ενεργά μέλη της αθηναϊκής σκηνής παρουσιάζουν την πλέον βιωματική δισκογραφική τους δουλειά, στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο στίχος. Η αποδομητική διάθεση και η συναισθηματική διαύγεια που χαρακτηρίζουν τις ενορχηστρώσεις του νέου τους album, αποτελούν δομικά στοιχεία για την πραγματοποίηση μιας ειλικρινούς ενδοσκόπησης.

*Θα βρεις τους Whereswilder στο Facebook, στο Instagram, στο Spotify και στο Youtube.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
5'
35 - 27
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;