Good Job Nicky: Δεν με πείραξε η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου - Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα, όχι ως γιο του Πάριου
Ο Good Job Nicky στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη στο "The 2night Show".

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, βρέθηκε την Πέμπτη (18/03) ο Νικόλας Βαρθακούρης ή Good Job Nicky, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του, την σχέση που έχει με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, την εφηβεία του, αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία του.

Ο Good Job Nicky αναφερόμενος στην οικογένειά του, αλλά και τη σχέση του με το Γιάννη Πάριο, είπε:

“Έκρυβα από όλους ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Μόνο η μητέρα μου. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο. Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για μένα και επικοινωνούμε αλλιώς πλέον και καλλιτεχνικά. […] Και τα τρία αδέλφια μου είναι εκπληκτικά μυαλά. Υπάρχει κατανόηση και αγάπη στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάτι που να ντρέπομαι να πω στους γονείς μου. Είναι φίλοι μου πάνω απ’ όλα!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show (@the2nightshow_ant1tv)

Όσον αφορά την εφηβεία του και το αν επηρέασε τη ζωή του η αναγνωρισιμότητα των γονιών, ο ίδιος δήλωσε:

“Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ “μαλ@”, συγγνώμη, μαμά, αλλά αυτό με έκανε αυτό που είμαι. Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες, αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη”.

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε στο ψευδώνυμο Good Job Nicky, με το οποίο άλλωστε έκανε και το καλλιτεχνικό του ντεμπούτο λέγοντας:

“Πριν μου δώσει κάποιος αυτά τα λουλούδια, νιώθω πια καλλιτεχνικά ώριμος, ώστε να προβάλλω κάτι. Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως να κάνω καλή δουλειά, αλλά πριν να μου το δώσει κάποιος, θα ήθελα να το δώσω εγώ στον εαυτό μου. Με αγαπάω έτσι. Δέχομαι απόλυτα το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να μη με βρίσκει καλό, ότι σίγουρα για πάντα θα μαθαίνω και θα συνεχίσω να προχωράω. Αυτό δεν μειώνει το γεγονός ότι πάντα θα υπάρχει χώρος για βελτίωση πάντα θα υπάρχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
88'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
ΤΕΛ
98 - 102
Ρεάλ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;