4 σειρές που σε μεταφέρουν σε δυστοπικό σύμπαν
Post-apocalyptic σύμπαντα σειρών γεμάτα με τρισδιάστατους χαρακτήρες και ηθικά διλήμματα που θα σε κάνουν να κολλήσεις.

Συχνά, οι ταινίες και οι σειρές επιστημονικής φαντασίας επικεντρώνονται σε ένα δυστοπικό σύμπαν όπου ένα γεγονός έχει αλλάξει τα δεδομένα και έχει οδηγήσει την ανθρωπότητα κοντά στην εξαφάνιση. Κοινό στοιχείο αυτής της θεματολογίας είναι οι χαρακτήρες που βρίσκονται στο κέντρο της ιστορίας και πώς μπορούν να αλλάξουν τόσο τον κόσμο στον οποίο ζούνε, όσο και τους ίδιους τους τους εαυτούς, ενώ, ταυτόχρονα, μας αποκαλύπτουν γενικότερες αλήθειες για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Σε μία σειρά, λόγω των πολλών επεισοδίων και του χώρου που έχουν οι δημιουργοί για να αναπτύξουν τους χαρακτήρες, αλλά και τις δύσκολες και μοναδικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν, γίνεται πιο αντιληπτό και μεταφέρετε σε περισσότερα επίπεδα η ιστορία και τα μηνύματα. Για αυτό εμείς σου επιλέξαμε μερικές από τις καλύτερες δυστοπικές σειρές που πρέπει να δεις!

Battlestar Galactica

Όταν ένας παλιός εχθρός, οι Cylons, ξαναεμφανίζονται και εξαλείφουν τις 12 αποικίες, το πλήρωμα της Galactica προστατεύει έναν μικρό πολιτικό στόλο – τον τελευταίο της ανθρωπότητας – καθώς ταξιδεύουν προς την υπέροχη 13η αποικία, τη Γη.

The Walking Dead

H αμερικανική τηλεοπτική σειρά τρόμου που έγινε φαινόμενο και βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά κόμικς με το ίδιο όνομα των Robert Kirkman, Tony Moore και Charlie Adlard. Η σειρά περιλαμβάνει ένα μεγάλο cast ως επιζώντες μιας αποκάλυψης ζόμπι, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν κόσμο που η απειλή από τα ζόμπι (γνωστά και ως «Walkers») είναι συνεχόμενη από ζόμπι. Οι επιζώντες αντιμετωπίζουν και συγκρούσεις με άλλους ζωντανούς επιζώντες που έχουν σχηματίσει ομάδες και κοινότητες με τους δικούς τους νόμους και ήθη.

The 100

Η σειρά διαδραματίζεται μετά από ενενήντα επτά χρόνια αφότου ένας πυρηνικός πόλεμος κατέστρεψε τον πολιτισμό, όταν ένα διαστημόπλοιο που στεγάζει τους μοναχικούς επιζώντες της ανθρωπότητας στέλνει εκατό νεανικά παραβατικά πίσω στη Γη, με την ελπίδα ότι πιθανόν να επανεγκατασταθεί ο πλανήτης.

The Leftovers

Τρία χρόνια μετά την εξαφάνιση του δύο τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού, μια ομάδα ανθρώπων σε μια μικρή κοινότητα της Νέας Υόρκης προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή τους αντιμετωπίζοντας την τραγωδία της ανεξήγητης φύσης του γεγονότος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1