Το "Mr. and Mrs. Smith" επιστρέφει μέσα από το Prime Video με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Μία από τις πιο εμβληματικές ταινίες δράσης, αλλά και ρομαντική, ταυτόχρονα, είναι το “Mr. and Mrs. Smith“. Η ταινία που ένωσε τους Angelina Jolie και Brad Pitt, τόσο κινηματογραφικά, όσο και στη ζωή, θα επανέλθει με νέους ηθοποιούς και ως σειρά για το Amazon Prime Video.

Ο Donald Glover και η Phoebe Waller- Bridge θα συνεργαστούν για τη νέα σειρά του Prime Video και μπορούμε να πούμε ότι η συνεργασία αυτή είναι πολλά υποσχόμενη. Και οι δύο έχουν αποδείξει το κωμικό τους ταλέντο, αλλά και το ταλέντο τους στο να γράφουν σενάρια, οπότε περιμένουμε κάτι πολύ διαφορετικό και… ίσως, καλύτερο από την ταινία του 2005.

Στην ταινία του 2005 το πρωταγωνιστικό δίδυμο, Brad Pitt και Angelina Jolie, υποδυόταν ένα μίζερο παντρεμένο ζευγάρι που δεν ήξερε κανείς τους ότι ήταν και οι δύο δολοφόνοι. Η ταινία είχε τις καλές της στιγμές και, συγκεκριμένα, η χημεία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές ήταν το κάτι άλλο!

Όμως, η νέα μεταφορά της ιστορίας μέσω μίας σειράς θα μπορέσει να εμβαθύνει περισσότερο στο κωμικό στοιχείο της ιστορίας, αλλά και στη δυσκολία του να μένουν στο ίδιο σπίτι, δύο δολοφόνοι και να κρατάνε μυστικά ο ένας από τον άλλο. Όπως δήλωσε η επικεφαλής των Amazon Studios, Jennifer Salke:

“Ο Donald Glover και η Phoebe Waller- Bridge είναι δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς στον κόσμο. Είναι πραγματικά ένα όνειρο για εμάς, όπως θα είναι και για το παγκόσμιο κοινό μας, να συνεργαστούμε με αυτά τα δύο ταλέντα στη δημιουργική ομάδα μας.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Glover, γνωστός και ως Childish Gambino, συνεργάζεται με την Waller- Bridge. Το ντουέτο είχε συμπρωταγωνιστήσει στο “Solo: A Star Wars Story” το 2018, με τον Glover να υποδύεται τον «Λάντο Καλρίσιαν» και την Waller- Bridge να δανείζει τη φωνή της στο droid L3-37.

Επίσης, η Waller- Bridge έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την κωμική σειρά “Fleabag”, που σάρωσε στα Emmy του 2019, ενώ, συνυπογράφει το σενάριο για τη νέα ταινία του James Bond.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Salke (@jennifersalke)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;