Angelina Jolie: 4 ταινίες - ορόσημο της διάσημης ηθοποιού
Μερικές ταινίες της Angelina Jolie που θα σε ενθουσιάσουν!

Η Angelina Jolie είναι μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Hollywood, ενώ πολλοί τη θεωρούν ως και μία από τις ομορφότερες γυναίκες ηθοποιούς παγκοσμίως. Η σχέση με τον πρώην σύζυγό της και συνάδελφό της, Brad Pitt, έχει μονοπωλήσει ουκ ολίγες φορές την επικαιρότητα.

Ωστόσο, πλέον η Angelina Jolie μετράει παραπάνω από δύο δεκαετίες κινηματογραφικής καριέρας, οπότε είναι δύσκολο να πει κανείς ότι αυτό που την καθορίζει είναι η θυελλώδης προσωπική της ζωή.

Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε μερικές ταινίες ορόσημο στην καριέρα της διάσημης ηθοποιού!

1. Changeling

Υπόθεση: Λος Άντζελες 1928: Ένα Σάββατο πρωί η Κριστίν Κόλινς αποχαιρετά, όπως κάθε μέρα άλλωστε, τον 9χρονο μοναχογιό της Ουόλτερκαι πηγαίνει στη δουλειά της. Όταν όμως επιστρέφει, ο γιος της έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί… Μετά από πολλές αποτυχημένες έρευνες, ένα αγόρι εμφανίζεται από το πουθενά και ισχυρίζεται πως είναι ο γιος της. Η Κριστίν, μπερδεμένη από τα συναισθήματά της, αλλά και από την πίεση που υφίσταται από τους δημοσιογράφους και την αστυνομία, δέχεται και φιλοξενεί το παιδί για μια νύχτα, γνωρίζοντας κατάβαθα πως το αγόρι αυτό δεν είναι ο Ουόλτερ της… Όταν πιέζει τις Αρχές να συνεχίσουν τις έρευνες προκειμένου να βρεθεί το παιδί της, η Κριστίν συνειδητοποιεί πως οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να προκαλούν το σύστημα γιατί το πληρώνουν ακόμα και με την ίδια τους τη ζωή… Μοναδικός της σύμμαχος σε αυτήν την άνιση μάχη, ένας ακτιβιστής ιερωμένος (Τζον Μάλκοβιτς) που τη βοηθά να παλέψει ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα για να ανακαλύψει μια αλήθεια που δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.

2. Lara Croft: Tomb Raider

Υπόθεση:  Πριν ολοκληρωθεί η ευθυγράμμιση των εννέα πλανητών, μια πανίσχυρη μυστική οργάνωση αναζητά δύο κομμάτια του Τριγώνου του Φωτός, ενός κειμηλίου που θα τους επιτρέψει να χαλιναγωγήσουν την έκλυση ενέργειας και να σφετεριστούν την επίγεια εξουσία. Αποστολή της Λάρα Κροφτ είναι να λύσει πρώτη το γρίφο του Τριγώνου και να εξουδετερώσει την απειλή.

3.  Maleficent

Υπόθεση:  Η Μαλέφισεντ, ισχυρή νεράιδα που προστατεύει το μαγικό βασίλειο του Μουρ από τους μοχθηρούς ανθρώπους, προδίδεται από τον παιδικό της φίλο Στέφαν, ο οποίος της κόβει με δόλο τα φτερά και για το κατόρθωμά του κερδίζει το βασιλικό θρόνο. Όταν όμως ετοιμάζεται να βαφτίσει τη νεογέννητη κόρη του, η Μαλέφισεντ την καταριέται με ένα ανίκητο ξόρκι.

4. Το κορίτσι που άφησα πίσω (Girl, Interrupted)

Υπόθεση:  Βρισκόμαστε στο 1967, και η Σουζάνα, μια απλά ανασφαλής δεκαεπτάχρονη, παραπέμπεται στην ψυχιατρική κλινική Κλέιμορ. Εκεί, η Σουζάνα βρίσκεται σε ένα σκιώδη κόσμο εκκεντρικών νεαρών γυναικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Brad Pitt: 5 ταινίες ορόσημο του διάσημου ηθοποιού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;