Οι σειρές που ξεχώρισαν μέσα στο 2020
Οι σειρές που άφησαν το στίγμα τους στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα στο 2020.

Το 2020 ήταν μία πολύ δύσκολη και περίεργα χρονιά για όλους. Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μας και αναγκαστήκαμε να περάσουμε αρκετό χρόνο μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς, υπήρχαν αρκετές σειρές (και αρκετές από αυτές πολύ καλές) που μας κράτησαν συντροφιά.

Άλλες μας έκαναν να γελάσουμε, άλλες να ξεχαστούμε για λίγο από τα προβλήματα της νέας μας καθημερινότητας και άλλες μας σύστησαν χαρακτήρες που λατρέψαμε. Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει σε μία λίστα τις καλύτερες σειρές που είδαμε μέσα στο 2020 και έχουν αφήσει το στίγμα τους η κάθε μία στη χρονιά αυτή.

10. The Crown

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix επέστρεψε για την 4η σεζόν της και κατάφερε να μας κάνει όλους να μιλάμε για αυτή τη σειρά. Η είσοδος της πριγκίπισσας Νταϊάνα (Emma Corrin) στην πλοκή του σόου, αλλά και η είσοδος της Μάργκαρετ Θάτσερ (Gillian Anderson) έδωσε νέο αέρα στη σειρά. Η σειρά αποτελεί ένα από τα must watch για το 2020!

9. Schitt’s Creek

Η κωμωδία που σάρωσε στα φετινά βραβεία Emmy αποτελεί μία μεγάλη έκπληξη. Μία πλούσια οικογένεια χάνει τα πάντα και αναγκάζεται να μετακομίσει σε μία πόλη που είχε αγοράσει για πλάκα ο πατέρας. Εκεί θα μάθουν ότι η ζωή που είχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κανονική, θα έρθουν πιο κοντά σαν οικογένεια και θα αγαπήσουν τους κοινωνικά κατώτερους κατοίκους της πόλης αυτής. Η σειρά συνδυάζει χιούμορ και συναίσθημα και αποτελεί μία από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

8. Better Call Saul

Το prequel και spin-off του “Breaking Bad” έχει αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι μία διαφορετική και πρωτότυπη δημιουργία που συμπληρώνει άριστα την αρχική σειρά. Ο Vince Gilligan και ο Peter Gould μας δείχνουν όλη την πορεία του Jimmy McGill από έναν σοβαρό δικηγόρο και πρώην απατεώνα, σε έναν άπληστο δικηγόρο ποινικής υπεράσπισης με το όνομα Saul Goodman. Η σειρά θα ολοκληρωθεί με την 6η σεζόν της που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

7. The Great

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μία τελείως διαφορετική βασιλική ιστορία από αυτή που έχουμε δει στο “The Crown“. Η σειρά του Tony McNamara (υποψήφιος για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου για την “Ευνοούμενη” του Γιώργου Λάνθιμου) ακολουθεί την άνοδο της Αικατερίνης Β’ της Ρωσίας με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο. Αν σου άρεσε το διαφορετικό χιούμορ της ταινίας του Λάνθιμου, τότε, θα λατρέψεις αυτή τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν οι Elle Fanning και ο Nicholas Hoult.

6. I May Destroy You

Μία σειρά από τη Βρετανία που αποτελεί ένα από τα άγνωστα διαμάντια του 2020. Η σειρά ακολουθεί μία γυναίκα την Arabella, που προσπαθεί να φτιάξει και πάλι τη ζωή της από την αρχή μετά τον βιασμό της. Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύεις, η σειρά ακολουθεί έναν πιο κωμικό τόνο που την κάνει να ξεχωρίζει από άλλες σειρές του είδους αυτού.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;