Νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ: Κινητοποίηση Φοιτητικών Συλλόγων Ξάνθης
Ο Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης συνεχίζουν τη δράση τους δίνοντας αγωνιστικό ραντεβού ξανά σήμερα, Πέμπτη 11/02, μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, στις 13:00 στην Κεντρική Πλατεία.

Μαχητικά, και με μεγαλύτερη μαζικότητα σε σχέση με τις κινητοποιήσεις των προηγούμενων εβδομάδων, πραγματοποιήθηκε χτες (10/02) στις 13:00 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης η κινητοποίηση του Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης και Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης και του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων διδακτόρων Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης ενάντια στο νομοσχέδιο για την ανώτατη παιδεία.

Οι φοιτητές, στων οποίων τη συνείδηση έχει ήδη καταδικαστεί το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση που είναι να ψηφιστεί σήμερα, αλλά και η πανεπιστημιακή αστυνομία, έκαναν ξεκάθαρο ότι αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά, βάζοντας μπροστά τις πραγματικές τους ανάγκες απαιτώντας να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ανοίξουν οι σχολές το εαρινό εξάμηνο.

Δείτε ολόκληρο το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ εδώ!

Στα πανό των συλλόγων υπήρχαν τα συνθήματα «Από τα Ιδρύματά μας δεν λείπει αστυνομία, δώστε λεφτά καθηγητές βιβλία» και «Αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά, 30 εκατομμύρια για ανοιχτές σχολές, όχι αστυνομία – διαγραφές», με τους φοιτητές να μοιράζουν στους περαστικούς την απόφαση των Συλλόγων τους με τα αιτήματά τους, ενώ ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης.

Ο Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης συνεχίζουν τη δράση τους δίνοντας αγωνιστικό ραντεβού ξανά αύριο, Πέμπτη 11/02, μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, στις 13:00 στην Κεντρική Πλατεία.

 

❗❗❗ Σήμερα η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ – Δείτε LIVE

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;