Super Bowl 2021: Ετοιμάσου για το απόλυτο αγωνιστικό υπερθέαμα
Το Super Bowl 2021 θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας και στο halftime show θα απολαύσουμε τον The Weeknd.

Το Super Bowl 2021 είναι κάποιες ώρες μακριά. Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στις ΗΠΑ, που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον ενός παγκόσμιου κοινού είτε εξαιτίας των καλλιτεχνών που στο ημίχρονο παρουσιάζουν ένα μοναδικό σόου, είτε εξαιτίας των διαφημιστικών σποτ από ταινίες και σειρές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TAMPA Super Bowl LV (@tampabay_superbowl_55)

Το Super Bowl, λοιπόν, είναι ο σημαντικότερος και δημοφιλέστερος αγώνας του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Ο 55ος τελικός του NFL θα διεξαχθεί στην Φλόριντα με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς να αντιμετωπίζουν τους Τάμπα Μπέι Μπουκανίρς σε έναν διαφορετικό αγώνα. Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οι θεατές δε θα ξεπεράσουν τους 25.000, ενώ ανάμεσά τους θα είναι και 7.500 εμβολιασμένοι πολίτες.

Μπορεί στη χώρα μας (και στον υπόλοιπο κόσμο) να μην είμαστε τόσο εξοικειωμένοι με το NFL, όμως το Super Bowl είναι, με διαφορά, μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στην Αμερική. Από το 1967, όταν και καθιερώθηκε, οι Αμερικανοί έχουν μετατρέψει σε αργία την ημέρα του τελικού με πολλούς εορτασμούς πριν και κατά τη διάρκεια του παιχνίδι. Ακόμα και αν δεν παίζει η ομάδα που υποστηρίζου. Αξίζει να σου πω, ότι φέτος, υπολογίζεται πως σχεδόν 18 εκατ. θα κάνουν φέτος κοπάνα από την δουλειά τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα αυτό.

Μερικά από τα πράγματα που έχουν μετατρέψει το Super Bowl σε αυτό που είναι σήμερα, είναι οι διαφημίσεις, τα τηλεοπτικά σποτ για ταινίες και σειράς, αλλά και το μοναδικό halftime show.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για αριθμούς, οι τιμές του διαφημιστικού χρόνου κατά την διάρκεια του αγώνα, είναι αρκετά υψηλές. Αν μία εταιρεία θέλει να διαφημιστεί εκείνη την ημέρα, τότε θα πρέπει να πληρώσει 5,6 εκατ. δολάρια για 30 δευτερόλεπτα.

Από την άλλη το halftime show είναι αυτό που συζητιέται σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου την επόμενη του μεγάλου αγώνα. Να σου θυμίσω τι είχε γίνει πέρυσι με την κοινή εμφάνιση των Shakira και J.Lo;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Weeknd (@theweeknd)

Φέτος, στη σκηνή του σόου του ημιχρόνου θα εμφανιστεί ο The Weeknd. Πρόκειται για ένα Καναδό καλλιτέχνη του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Abel Makkonen Tesfaye. Το καλλιτεχνικό του όνομα, σύμφωνα με τον Tesfaye, προέρχεται από την εγκατάλειψη του από το γυμνάσιο που το “άφησε ένα σαββατοκύριακο και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι”.

Αυτή τη στιγμή ο The Weeknd είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της RnB μουσικής σκηνής. Έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 75 εκ. δίσκους παγκοσμίως, ενώ, το τελευταίο του άλμπουμ “After Hours” ήταν το τέταρτο πιο πετυχημένο άλμπουμ στις ΗΠΑ για το 2020 με πωλήσεις πάνω από 2 εκ. αντίτυπα. Στο δίσκο αυτό βρίσκουμε μεγάλες επιτυχίες όπως το “Heartless” και το “Blinding Lights”.

Το halftime show θα προβληθεί στις 3:00 με 3:30 ξημερώματα Δευτέρα (08/02). Ενώ, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 1:30.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TAMPA Super Bowl LV (@tampabay_superbowl_55)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1