Ο Weeknd έκανε την καλή πράξη της ημέρας και μοίρασε γεύματα στους ήρωες της πρώτης γραμμής
Ο The Weeknd βρήκε χρόνο από τις πρόβες για το Super Bowl 2021 για να κάνει μία καλή πράξη και να δείξει την υποστήριξή του στους "ήρωες της πρώτης γραμμής".

Ο Weeknd προετοιμάζεται να δώσει μία από τις μεγαλύτερες παραστάσεις της ζωής του, καθώς, θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl 2021 και περιμένουμε πώς και πώς να δούμε την εμφάνισή του. Ωστόσο, ο γνωστός καλλιτέχνης βρήκε χρόνο από τις πολύωρες πρόβες του για την εμφάνισή του στο ημίχρονο του Super Bowl για να συνεισφέρει σε κάποιες σημαντικές δράσεις.

Η καλή είδηση της ημέρας, λοιπόν, είναι ότι ο Καναδός σούπερ σταρ, που είχε ένα από τα πιο πετυχημένα άλμπουμ για το 2020, αλλά και το πιο πετυχημένο τραγούδι της χρονιάς, “Blinding Lights”, συνεισφέρει στην ενίσχυση καταστήματα με μαύρους ιδιοκτήτες αγοράζοντας και παραδίδοντας γεύματα στους “ήρωες της πρώτης γραμμής” στην Τάμπα της Φλόριντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Weeknd (@theweeknd)

Ο τραγουδιστής μεγάλων επιτυχιών όπως τα “I Can’t Feel My Face”, “Save Your Tears”, “Starboy” κατευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο AdventHealth Carrollwood, όπου παρέδωσε 150 γεύματα από το Mama’s Southern Soul Food. Το εστιατόριο είναι ένα από τα πολλά μαύρων ιδιοκτητών που θα εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας της εφαρμογής για διανομή φαγητού, Postmates τον Φεβρουάριο.

Η πρωτοβουλία, Postmates, έχει στόχο την ενίσχυση επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού. Είναι, μάλιστα, μία από τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζει ο Weeknd.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Postmates (@postmates)

Το AdventHealth Carrollwood βρίσκεται πολύ κοντά στο Στάδιο Ρέιμοντ Τζέιμς, στη σκηνή του οποίου θα εμφανιστεί ο Καναδός τραγουδιστής, στο ημίχρονο του Super Bowl 2021, του μεγάλου αγώνα για τον τελικό του πρωταθλήματος του NFL του αμερικανικού ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί στην Τάμπα της Φλόριντα στις 7 Φεβρουαρίου. Στον αγώνα θα αναμετρηθούν οι ομάδες The Kansas City Chiefs και Tampa Bay Buccaneers, ενώ, το σόου του γνωστού τραγουδιστή αναμένεται να είναι εκρηκτικό.

Η Τζάσμιν Σάλιβαν και Έρικ Τσερτς θα ερμηνεύσουν τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ και η H.E.R. θα τραγουδήσει το «America The Beautiful».

Για να δούμε, θα καταφέρει ο Weeknd θα ξεσηκώσει όλο τον πλανήτη όπως είχαν κάνει η Shakira και η J.Lo στο περσινό Super Bowl;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;