Σπύρος Μπιμπίλας:
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε για καταγγελίες που αφορούν 10 πρόσωπα του χώρου.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, αποκάλυψε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Το Πρωινό”, ότι οι καταγγελίες ηθοποιών που έχει δεχθεί το Σωματείο αφορούν τουλάχιστον δέκα πρόσωπα.

«Να διευκρινίσω κάτι πριν από όλα. Δημιουργήθηκε μια ένταση ότι το Πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ που είναι θεσμικό όργανο ήδη έχει διαγράψει ανθρώπους. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή έχουμε αρκετές καταγγελίες. Για περίπου δέκα πρόσωπα, για άντρες μας έχουν πει και τους καταγγέλλουν για κάθε είδους βία. Εμείς επωνύμως δεν θα βγούμε να καταγγείλουμε κανένας», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες, ο χώρος της υποκριτικής βρέθηκε στο προσκήνιο καταγγελιών μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για λεκτική και ψυχολογική και σωματική βία.

Μετά από την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα, ακολούθησαν κι άλλες καταγγελίες από ηθοποιούς εναντίον γνωστών ηθοποιών, αλλά και σκηνοθετών.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λοιπόν, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και πόσες καταγγελίες ηθοποιών έχει δεχθεί επίσημα μέχρι στιγμής στο Σωματείο.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε καταγγελίες για δέκα πρόσωπα. Είναι άνδρες. Γυναίκες και άνδρες έχουν καταγγείλει αυτά τα πρόσωπα για κάθε είδους βία και σεξουαλική παρενόχληση. Εμείς ως Σωματείο δεν θα βγούμε να καταγγείλουμε επωνύμως κανέναν. Εμείς συνιστούμε στα μέλη μας να μην βγαίνουν στα παράθυρα, να μην γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί μπορεί να φέρουν μηνύσεις. Ο κάθε άνθρωπος έχει το τεκμήριο της αθωότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;