Δήμητρα Παπαδήμα: «Δέχτηκα σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης - Έφτασα στον ψυχίατρο»
Όπως παραδέχτηκε η ηθοποιός, ο φόβος της ανεργίας την έκανε να μείνει σιωπηλή όλο αυτό το διάστημα.

Μετά τον χώρο του αθλητισμού, φαίνεται να σπάει σιγά-σιγά η σιωπή και στον κόσμο του θεάτρου, με διαδοχικές καταγγελίες για λεκτική, συναισθηματική, αλλά και σωματική βία και παρενόχληση.

Αυτή τη φορά, τη σκυτάλη πήρε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, αποκάλυψε πως έχει υποστεί βία όλων των ειδών, από νεαρή ηλικία.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι χρειάστηκε ακόμα και φαρμακευτική αγωγή για να ξεπεράσει τα βιώματά της και ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμη να αποκαλύψει ακόμη και το πρόσωπο γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού στον εισαγγελέα.

Το «ξεσκέπασμα» σημαίνει ανεργία

Όπως εξομολογήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα, ο φόβος της ανεργίας την έκανε να μείνει σιωπηλή όλο αυτό το διάστημα κι, ωστόσο, δε δίστασε να αμυνθεί σε όσους επιχείρησαν να την παρενοχλήσουν, αδιαφορώντας για το τίμημα.

“Δέχτηκα μία σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης, σε παράσταση, που αυτό αν μου ζητηθεί από τον εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω. Κι αυτό από άνθρωπο με εξουσία και νέας ηλικίας. Έφτασα να παίρνω χάπια.

Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω, έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση τους, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;