Υδροχόος: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Το μέλλον σας ανήκει
Υδροχόος: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Τι θα φέρει ο νέος χρόνος για το ζώδιό σου;

Ετήσιες προβλέψεις 2021 για τον Υδροχόο

Από τη Λίλιαν Σίμου και το Aastrolife.gr

Υδροχόος

Μετά από μία δύσκολη τριετία, τουλάχιστον, πιέσεων, εσωστρέφειας και περιορισμού, διανύετε την αρχή μίας ενδιαφέρουσας διαδρομής από φέτος. Επιτέλους, οι δύο «δάσκαλοι» του ζωδιακού, είναι τα εφόδιά σας, και ξεκινάτε δυναμικά αυτή την εποχή!

Σαν γενική εικόνα, θα λέγαμε λοιπόν, πως είστε οι πλέον ενδυναμωμένοι και εξοπλισμένοι για ό,τι θέλετε να κατακτήσετε φέτος. Μετά από μία επίπονη περίοδο ολικής εσωτερικής κάθαρσης, πολύ σημαντική, καθώς πλέον οδεύετε  προς μία στροφή προ το μέλλον.

Να θυμηθείτε ή να διατηρείτε το σεβασμό προ εσάς τους ίδιους και προς το περιβάλλον. Κατά διαστήματα, στην τριετία, δοκιμάστηκαν οι αντοχές και η αυτοκυριαρχία σας. Με υπομονή και
συγκροτημένο προγραμματισμό, θα έχετε πολλά δώρα και κυρίως αναγνώριση των μόχθων των προηγουμένων ετών.

Ο Δίας, μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, βρίσκεται από τα τέλη του 2020 στο ζώδιό σας και σας ωθεί σε μία δυναμική επιστροφή. Είναι η ώρα να διακρίνετε τους νέους ορίζοντες και να πιστέψετε σε νέες ευκαιρίες. Αν έχετε μοχθήσει με επιμονή και υπομονή στο πρόσφατο παρελθόν, μη διστάσετε ούτε στιγμή πλέον. Το μέλλον σας ανήκει!

Νέα γνώση, νέες ιδέες, ανάπτυξη προσωπική, είναι στο προσκήνιο. Από τα μέσα Μαΐου ως τον Ιούλιο, μία πρώτη γεύση για οραματισμούς και επαναξιολόγηση, θα σας απασχολήσει. Όμως θα ασχοληθείτε με τα θέματα αυτά ουσιαστικά, τον επόμενο χρόνο.

Ο ένας κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, είναι πλέον στο ζώδιό σας για μία τριετία. Θα φέρει στο φως, ό,τι αποκομίσατε από τις ταλαιπωρίες του παρελθόντος και θα σας κάνει περισσότερο συνετούς, σοφούς. Θα έχετε ευθυκρισία, σταθερότητα, αναπτύσσοντας όμως ταλέντα και γνώσεις που είναι χρήσιμες για
ένα «καλύτερο αύριο».

Πιστεύω, πως σε συνδυασμό με τον Δία, αν έχετε σταθερή βάση, ή αποκτήσετε σταθερά προσόντα, γνώση, εξειδίκευση, αντίληψη, διευρύνετε τον ορίζοντα της ζωής σας σε ένα μοναδικό συνδυασμό. Μην επιδιώξετε όμως την άμεση απολαβή. Προσβλέπετε στο μέλλον και θέσετε τα θεμέλιά του. Αυτό που βιώνετε φέτος, είναι μοναδική συγκυρία και τα επόμενα χρόνια θα αποκομίσετε τα κέρδη από τη βάση που χτίζετε μέσα στο 2021.

Ο Πλούτωνας από το 2010 σας απασχολεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δύναμη του υποσυνειδήτου. Μνήμες βιωματικών εμπειριών, απωθημένα, ανασφαλή συναισθήματα, ανεκπλήρωτοι  πόθοι, υποκινούν κάποιες φορές τις επιλογές σας. Δύσκολο να αντιληφθείτε αυτό που κρύβετε στα βάθη της ψυχής. Ωστόσο, αν ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας δρόμο, θα έχετε αποκαλύψεις και μία εκ βαθέων μεταμορφωτική ανέλιξη.

Εμπειρίες μεταφυσικές μπορεί να σας εντυπωσιάσουν. Ο Ουρανός, δεύτερος κυβερνήτης σας, από το 2019 είναι στον Ταύρο πλέον οριστικά για τα επόμενα χρόνια. Κατά την περίοδο αυτή, υπογραμμίζει μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στο θεμέλιο της ζωής σας. Μπορεί να σχεδιάσετε να αλλάξετε κατοικία, τόπο διαμονής, ακόμη και οικογενειακή κατάσταση,
ανάλογα με τα ατομικά και προγνωστικά σας χαρακτηριστικά. Τα περισσότερα εξ αυτών θα εξελιχθούν μέσα στην επόμενη εξαετία περίπου.

Ο Ποσειδώνας σας ωθεί να ονειρευτείτε την σιγουριά και την ασφάλεια, αλλά είναι δύσκολο να είστε πρακτικοί σε θέματα υλικά. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται να πρέπει να βάλετε όλη την «τέχνη» σας προκειμένου να πετύχετε το θετικό αποτέλεσμα. Εκείνο που είναι δύσκολο για σας, είναι να αντιμετωπίσετε την εξαπάτηση στον οικονομικό τομέα. Για τον λόγο αυτό, ας είστε διορατικοί, σε εγρήγορση και έντιμοι στις συναλλαγές. Ας μην εμπιστεύεστε δίχως ασφαλιστικές δικλείδες, τις συμφωνίες.

Ο Χείρωνας τα τελευταία χρόνια συνέτεινε στην ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Πέρασε όμως μετά από μισό αιώνα στον Κριό. Θα βιώσετε οριστικά την αλλαγή αντίληψης για τα επόμενα χρόνια. Κατά συνέπεια, θα είστε σε μία σταθερά ανοδική και εξελικτική πορεία σοφίας και αυτοθεραπείας. Θα δίνετε μάχες πνευματικές και θα μπορείτε να διακριθείτε για την ετοιμότητα του λόγου και τις απόψεις σας.

Προστατευτικός λίθος του Υδροχόου: Μαύρη Τουρμαλίνη

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τους πλανήτες που προαναφέρονται, τα αισθηματικά, οικονομικά, τις εκλείψεις και την καρμική σας πορεία μέσα στο νέο έτος, μπορείτε να διαβάσετε στο λινκ:

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Υδροχόος 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1