YouTube: Τα βίντεο με τα περισσότερα views για το 2020
Το YouTube ανακοίνωσε ποια βίντεο συγκέντρωσαν τα περισσότερα views για το 2020.

Όπως είναι, πλέον, σύνηθες μεγάλες πλατφόρμες και εφαρμογές βγάζουν λίστες με τα πιο δημοφιλή πράγματα σε αυτές. Από ταινίες, σειρές, μέχρι βίντεο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Έτσι και το YouTube παρουσίασε την κατάταξη με τα βίντεο που είχαν τις περισσότερες προβολές μέσα στο 2020.

Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας γράφει τα εξής:

“Στις ΗΠΑ, τα δημοφιλέστερα βίντεο αντικατοπτρίζουν πώς άλλαξε ο κόσμος και πόσο γρήγορα προσαρμόστηκαν οι δημιουργοί στις απρόβλεπτες προκλήσεις του 2020, ενώ ταυτόχρονα απευθύνονταν και στις μοναδικές, προσωπικές ανάγκες των κοινοτήτων.”

Τα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο είχαν μεγαλύτερη απήχηση με το Αμερικάνικο κοινό αυτή την χρονιά, ανέφερε το YouTube, και συγκέντρωσαν συνολικά 356 εκατομμύρια προβολές και παρακολουθήθηκαν για 48 εκ. ώρες. Δες παρακάτω ποια είναι τα πιο δημοφιλή βίντεο στο YouTube για το 2020.

1. 8:46 – Ντέιβ Σαπέλ, by Netflix Is A Joke

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο θρυλικός κωμικός Ντέιβ Σαπέλ με το βίντεο με τίτλο, “Dave Chapelle by Netflix is a Joke”, που έχει 29 εκ. προβολές. Το συγκλονιστικό βίντεο «8:46», έχει θέμα τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ, τον ρατσισμό και τη βία.

2. Χτίζοντας την καλύτερη ταΐστρα πουλιών που θα αποφύγουν οι σκίουροι – Μαρκ Ρόμπερ

Το δεύτερο πιο δημοφιλές βίντεο στη γνωστή πλατφόρμα είναι ένα του πρώην μηχανικού της NASA, Μαρκ Ρόμπερ. Σε αυτό το βίντεο, ο Μαρκ κατασκευάζει την καλύτερη ταΐστρα για πουλιά ώστε να μείνουν μακριά οι σκίουροι και άλλα ζώα.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 50 εκ. προβολές.

3. Το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ – Saturday Night Live

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ένα 13λεπτο σκετς του SNL. Η σατιρική εκπομπή που έχει αφήσει εποχή στην Αμερικανική τηλεόραση παρουσιάζει το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ ανάμεσα στους Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν. Ο Άλεκ Μπάλντουϊν και ο Τζιμ Κάρεϊ δίνουν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 30 εκ. προβολές.

4. Χωρίσαμε – Τζέφρι Σταρ

Ο διάσημος μακιγιέρ Τζέφρι Σταρ, επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με τον σύντροφό του Νέιθαν Σουάντ. Το συγκεκριμένο βίντεο- χωρισμού έχει συγκεντρώσει περισσότερο από 33 εκ. προβολές και 240,000 σχόλια.

5. Αγόρασα το μεγαλύτερο πυροτέχνημα του κόσμου – Mr. Beast

Ο Mr. Beast, γνωστός στο Youtube για τις φάρσες του και τις φιλανθρωπίες του, αγόρασε το μεγαλύτερο πυροτέχνημα που υπάρχει στον κόσμο και του κόστισε $600,000, δηλαδή, περίπου €514,300. Το εν λόγω βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 56 εκ. views.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1