TIME: Το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού για το 2020 μας εκφράζει όλους
Το TIME κυκλοφόρησε το τελευταίο εξώφυλλό του για το έτος 2020 και αφήνει πίσω του ένα από τα πιο περίεργα έτη!

Ο Δεκέμβριος έχει μπει και σιγά σιγά φτάνουμε προς το τέλος του 2020. Ένας χρόνος που δεν ήταν (σίγουρα) όπως τον περιμέναμε. Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε ριζικά τη ζωή μας και περιμένουμε πώς και πώς να έρθει το 2021 υπολογίζοντας ότι θα είναι τελείως διαφορετικό από τον χρόνο που αφήνουμε πίσω. Αυτό, μάλιστα, εξέφρασε και το περιοδικό TIME μέσα από το καινούριο του πρωτοσέλιδο!

Οι περισσότεροι θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας το 2020 και να το διαγράψουμε από τη μνήμη μας. Κάτι η πανδημία, κάτι το ότι το περισσότερο 2020 μείναμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, κάτι η ψυχολογική μας διάθεση που έχει καταρρεύσει. Αυτοί είναι μόνο από μερικοί από τους λόγους που θέλουμε το 2020 να φύγει και να μην ξανά έρθει.

Με ένα απλό εξώφυλλο το περιοδικό TIME πιάνει τον παλμό της εποχής και όλων μας που, απλά, θέλουμε να σβήσουμε το περίεργο έτος αυτό. Το αμερικανικό περιοδικό κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος της χρονιάς με ένα τεράστιο «Χ» πάνω από τον αριθμό 2020!

Η επιλογή των υπευθύνων του περιοδικού σχετίζεται με την πανδημία του κορωνοϊού, που αφήνει πίσω της χιλιάδες νεκρούς σε κάθε χώρα και για ένα από τα χειρότερα έτη στη νεότερη ιστορία.

Δες το μοναδικό εξώφυλλο του περιοδικού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;