Ζυγός: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Χαμόγελα χαράς
Ζυγός: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Τι θα φέρει το νέο έτος για το ζώδιό σας;

Ετήσιες προβλέψεις 2021 για το Ζυγό

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Ζυγός 2021

Μία χρονιά προκλήσεων και σημαντικών αποφάσεων, ήταν το 2020 για σας. Κι αυτό γιατί έπρεπε να εξετάσετε με πρακτικό νου, τα μαθήματα του παρελθόντος και να προσδιορίσετε εκ νέου, το κοινωνικό σας προφίλ. Ένα άλλο σημαντικό έργο για σας, ήταν να αφήσετε ό,τι δεν σας χρησιμεύει πια κατά μέρος, και να θεμελιώσετε νέες βάσεις για σας τους ίδιους και ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει.

Πιεστική και δύσκολη φάνηκε η αποκόλληση από συνήθειες του χθες, αλλά απαραίτητη και θα ωφελήσει στο μέλλον. Σε μία καλύτερη εποχή οδεύετε πλέον, περισσότερο αποφασιστικοί στα θέματα που έχουν να κάνουν με τον θεμέλιο λίθο της ζωής σας, δηλαδή ό,τι αφορά τη βάση και την ουσία. Κατανοήσατε πλέον αξίες, αρχές, παραδόσεις.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σας ευνοεί, σας ενδυναμώνει. Σ’ αυτό το διάστημα, ιδέες δημιουργικές και επιθυμία για ανανέωση στον έρωτα, σας δίνουν την ώθηση για καινοτομίες. Αλλά θα τις αναπτύξετε, με ευθυκρισία και προσπαθώντας να κάνετε μία αξιοποίηση των προσόντων σας. Η σπατάλη χρόνου πλέον είναι περιττή, όλα κρίνονται σοβαρά και συνετά. Σας ενδιαφέρει η χρησιμότητα ενός χόμπι, μίας γνωριμίας, ενός ταλέντου.

Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών, ανοίγει ορίζοντες για σας. Έρχεστε σε επικοινωνία με ευχάριστο τρόπο, με εκείνους που προσπαθούν να δουν «διαφορετικά» τη ζωή. Σας διδάσκουν και διδάσκεστε ξανά το χαμόγελο. Σας συμπαρίστανται και σας βοηθούν να ρισκάρετε λίγο περισσότερο πλέον. Χόμπι σχετικά με την τεχνολογία ή μία καινοτόμο ιδέα, θα σας προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Γενικά, είναι μία περίοδος απελευθέρωσης από ό,τι σας σκοτείνιασε την ψυχή, στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Ουρανός από την Άνοιξη του 2019, είναι οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου και προκαλεί μία ανάγκη αλλαγών βαθύτερη και λιγότερο συνειδητή και θα έχει διάρκεια ετών. Θα διαφοροποιηθείτε ως προς την αίσθηση της ασφάλειας και σταθερότητας, θα θέλετε ίσως με νέα προσέγγιση, να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ποσειδώνας προσδίδει μία αίσθηση ασάφειας και αβεβαιότητας τα τελευταία χρόνια, στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι η αβεβαιότητα που ίσως απορυθμίζει την καθημερινότητά σας, καθώς θέλετε να ζυγίζετε τις αποφάσεις και φυσικά θα διαπιστώνετε σταδιακά πως είναι όλο και πιο ενδιαφέρουσα η ζωή, αν αφεθείτε στο όνειρο.

Αν οι οραματισμοί σας ή οι προσδοκίες, δεν ικανοποίησαν με το αποτέλεσμα ως σήμερα, μην ανησυχείτε. Πλέον θα είστε πολύ πιο σαφείς φέτος και συγκεκριμένοι. Φυσικά με τον Ποσειδώνα για μερικά χρόνια ακόμη στο ζώδιο των υποχρεώσεων, είναι απαραίτητο να διατηρήσετε με πειθαρχία τις προτεραιότητές σας και να βάζετε τάξη στην καθημερινότητά σας.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αγγίζει τα τελευταία χρόνια τις βαθύτερες ανάγκες και αγωνίες σας. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε ή έχετε ήδη αποφασίσει (ανάλογα τα ατομικά σας χαρακτηριστικά) να δώσετε έμφαση στην ριζική και αληθινή αλλαγή. Θα είναι πιεστικό το περιβάλλον που έχετε ως έδρα ζωής και ενδεχομένως αυτό θα δώσει το εφαλτήριο για μία μεταστροφή από την βάση για πολλά σημαντικά ζητήματα. Φέρνει πλήρη αναγέννηση και πολλές νέες εμπειρίες, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή σας.

Σημαντικός στις αλλαγές είναι ο Χείρωνας. Από την 17η Φεβρουαρίου του 2019, είναι πλέον οριστικά στον τομέα των σχέσεων για τα επόμενα περίπου πέντε χρόνια. Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί στις συναναστροφές μας, να αποφύγετε εκείνους που σας πληγώνουν συναισθηματικά, δεν σέβονται την υπόστασή σας και προσπαθούν να κερδίσουν από την συντροφική σας διάθεση. Αν τον εκμεταλλευτείτε σωστά, θα επουλωθούν πολλά τραύματα των σχέσεων του παρελθόντος και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα δυναμικό και ουσιαστικό!

Ο Χείρωνας είναι δάσκαλος και καθοδηγητής. Σας προσφέρει άπλετη βοήθεια, μέσα από συνειδητοποιήσεις.

Προστατευτικός λίθος του Ζυγού: Σιδηροπυρίτης

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τους πλανήτες που προαναφέρονται, τα αισθηματικά, οικονομικά, τις εκλείψεις και την καρμική σας πορεία μέσα στο νέο έτος, μπορείτε να διαβάσετε στο link:

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Ζυγός 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;