Σκορπιός: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Αλλαγές εκ θεμελίων
Σκορπιός: Ετήσιες προβλέψεις 2021 - Τι θα φέρει το νέο έτος για το ζώδιό σου;

Ετήσιες προβλέψεις 2021 για το Σκορπιό

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Σκορπιός 2021

Μία σημαντική χρονιά θα είναι για σας, που ανατρέπει πλήρως το τοπίο της ζωής σας και επιδρά στις αποφάσεις για το εγγύς μέλλον Αν και αναζητάτε την αλλαγή, και τη βιώνετε ουσιαστικά και με πάθος, αυτή τη φορά, μπορεί να εκπλαγείτε από τις προκλήσεις. Προκλήσεις όμως που σας αφορούν και σας αγγίζουν, ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας!

Κι αυτό γιατί μία ιδιαίτερη συγκυρία, σας προσφέρει το έδαφος προκειμένου να μην χάνετε πλέον χρόνο ή να μην σας απορροφήσουν πολλές και άσκοπες ασχολίες. Στο πρόσφατο παρελθόν, κάνατε κόπο και αγώνα. Σε θέματα γνώσης, δεξιότητας στην επικοινωνία και κριτικής σκέψης, φάνηκε πόσο έχετε κατανοήσει το νόημα της ζωής.

Συνεχίζετε να είστε περισσότερο επιλεκτικοί, καθώς και περισσότερο αξιόπιστοι και υπεύθυνοι στον λόγο σας. Καλό θα ήταν στις εμπειρίες που αποκομίσατε, να αποφύγατε τη σκληρότητα και στον λόγο και στην κριτική προς τον περίγυρο. Αν έχετε κάποια ειδικότητα, προφανώς κατακτήσατε ένα υψηλό πεδίο γνώσης. Ήρθε η ώρα να αναγνωριστείτε. Χρειάζεστε τομές άμεσα και ευθυκρισία με αντικειμενικότητα.

Ο Κρόνος πλέον στον Υδροχόο, παύει να είναι τόσο αυστηρός στα όρια. Αν και σας ωφέλησε σε ένα βαθμό τα προηγούμενα χρόνια, αλλάζετε στάση ζωής. Θα σας απασχολήσουν για μία τριετία, θέματα της οικογένειας και της κατοικίας. Νέες ιδέες σας δίνουν την ώθηση για καινοτομίες. Θα αξιοποιήσετε μία διαχρονική γνώση ή την εμπειρία ανθρώπων που έχουν κύρος. Θα είστε επιλεκτικοί ως προς τις συναναστροφές.

Ο Δίας περνά στον Υδροχόο, στο τέλος του 2020. Θα συμπορευτεί με τον Κρόνο και θα προσφέρει ουσία, βάθος, πίστη και γερά θεμέλια. Είναι η μεγάλη σας πρόκληση. Επιθυμείτε την δύναμη και ο Δίας σαν την παρέχει, μέσα από ιδέες, σκέψεις, γνώσεις. Θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Θα συναντήσετε επαναστατικούς και εκκεντρικούς ανθρώπους, που θα επηρεάσουν τις απόψεις σας. Ευτυχώς, υπάρχει ένα κριτήριο σοβαρό, για να αξιοποιήσετε ό,τι είναι σημαντικό και χρήσιμο για σας. Πιο ρομαντικές προδιαγραφές θα έχετε από τα μέσα του Μαΐου ως τέλος Ιουλίου, με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Ο Ουρανός από την Άνοιξη του 2019, είναι οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου και προκαλεί την ανάγκη αλλαγών, με εκπλήξεις και ανατροπές και αυτό θα έχει διάρκεια ετών. Θα διαφοροποιηθείτε ως προς την αίσθηση της ασφάλειας και σταθερότητας, θα θέλετε ίσως να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά για τα επόμενα χρόνια σε νέες συνεργασίες ή σχέσεις, να ανανεώσετε γενικά τις ισορροπίες με τους άλλους

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα της δημιουργίας, του φλερτ, των παιδιών και της διασκέδασης (αυτό συμβαίνει για μία διάρκεια 14 χρόνων), και θα είναι εκεί για πολλά χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση.

Στις ερωτικές σχέσεις θα είστε περισσότερο ρομαντικοί, τρυφεροί, δοτικοί και ονειροπόλοι. Ίσως αφεθείτε χωρίς επιφύλαξη, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύετε το ταίρι σας. Με τα παιδιά μπορεί να
αναπτυχθεί μία ιδανική και ιδιαίτερα ζεστή σχέση.

Ο Πλούτωνας (ένας από τους κυβερνήτες σας) είναι στον Αιγόκερω και αγγίζει τα τελευταία χρόνια τις βαθύτερες ανάγκες και αγωνίες σας. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε ή έχετε ήδη αποφασίσει (ανάλογα τα ατομικά σας χαρακτηριστικά) να δώσετε έμφαση στην ριζική και αληθινή αλλαγή.

Θα είναι πιεστικό να συμβιώνετε ή να συμφωνείτε με το περιβάλλον και ενδεχομένως αυτό θα δώσει το εφαλτήριο για μία μεταστροφή για πολλά σημαντικά ζητήματα επικοινωνίας και συνεννόησης. Ίσως φανείτε περισσότερο μοναχικοί, κάτι που δεν σας ενοχλεί ιδιαίτερα!

Σημαντική αλλαγή φέρνει ο Χείρωνας, πλανήτης που σηματοδοτεί μία νέα εποχή μισού αιώνα περίπου. Κινείται οριστικά στον Κριό, από την 17η Φεβρουαρίου 2019, για μία πενταετία περίπου.

Κλείνετε αυτό τον κύκλο ταλαιπωρίας οριστικά, θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία και ισορροπία σας στην καθημερινότητα, από τώρα και τα χρόνια που ακολουθούν. Να θέσετε ένα σπόρο έναρξης σε νέες δραστηριότητες, ή εργασία.

Προστατευτικός λίθος του Σκορπιού: Μερλινίτης

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τους πλανήτες που προαναφέρονται, τα αισθηματικά, οικονομικά, τις εκλείψεις και την καρμική σας πορεία μέσα στο νέο έτος, μπορείτε να διαβάσετε στο link:

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Σκορπιός 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2