Χριστούγεννα: Κλασσικές ταινίες που θα σε βάλουν στο πνεύμα των γιορτών
Οι καλύτερες ταινίες για να σου κρατήσουν συντροφιά τα Χριστούγεννα 2020.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Επιτέλους, μπορούμε να γιορτάσουμε μία από τις ημέρες του χρόνου που προκαλούν ευφορία και αισιοδοξία. Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα, λόγω COVID-19, να είναι διαφορετικά, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε αυτό το αίσθημα χαράς και σε αυτές τις γιορτές. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό από το να δεις κλασσικές χριστουγεννιάτικες ταινίες;

Ταινίες που διαδραματίζονται την εποχή των Χριστουγέννων και μας μεταφέρουν όλη την αισιοδοξία και τη χαρά που πρέπει να έχουν οι γιορτές.

The Polar Express

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ένα νεαρό αγόρι ξεκινά μια μαγική περιπέτεια στον Βόρειο Πόλο στο Polar Express, μαθαίνοντας για τη φιλία, την ανδρεία και το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Love Actually

Η ταινία ακολουθεί τις ζωές οκτώ πολύ διαφορετικών ζευγαριών και ασχολείται με τον έρωτα σε διαφορετικές χαλαρά αλληλένδετες ιστορίες. Οι ιστορίες αυτές διαδραματίζονται σε έναν μήνα πριν από τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο της Αγγλίας.

The Nightmare Before Christmas

Ο Jack Skellington, βασιλιάς της πόλης του Halloween, ανακαλύπτει την Christmas Town. Οι προσπάθειές του να φέρουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι του προκαλούν διάφορα προβλήματα.

Elf

Αφού ανακαλύπτει ότι είναι άνθρωπος, ένας άντρας που μεγάλωσε ως ξωτικό στο Βόρειο Πόλο αποφασίζει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να εντοπίσει τον πραγματικό του πατέρα.

Home Alone

Ένας οχτάχρονος ταραχοποιός πρέπει να προστατεύσει το σπίτι του από ένα ζευγάρι διαρρηκτών όταν, κατά λάθος, μένει μόνος του, μακριά από την οικογένειά του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

It’s A Wonderful Life

Ένας άγγελος αποστέλλεται από τον Ουρανό για να βοηθήσει έναν απεγνωσμένο και απογοητευμένο επιχειρηματία δείχνοντάς του πώς θα ήταν η ζωή αν δεν είχε υπάρξει ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;