5 ταινίες που διαδραματίζονται τα Χριστούγεννα, αλλά δεν είναι
...Με την κλασσική έννοια του όρου "Χριστουγεννιάτικες" ταινίες!

Τα Χριστούγεννα 2019 πλησιάζουν και εσύ μπαίνεις σιγά σιγά στον πυρετό των προετοιμασιών. Στολίζεις το σπίτι, βγαίνεις για να αγοράσεις τα διάφορα δώρα για φίλους και γνωστούς και διάφορα άλλα. Όμως, τι θα σε βάλει περισσότερο στο κλίμα των Χριστουγέννων από μία καλή ταινία;

Και επειδή, δεν είναι ακόμη Χριστούγεννα, αποφασίσαμε να σου παρουσιάσουμε μία λίστα με τις ταινίες που διαδραματίζονται την περίοδο αυτή, αλλά δεν είναι πραγματικά Χριστουγεννιάτικες. Τις Χριστουγεννιάτικες υποσχόμαστε ότι θα σου τις συγκεντρώσουμε σε άλλη λίστα!

Τα γεγονότα των ταινιών αυτών διαδραματίζονται την περίοδο των Χριστουγέννων, όμως, δεν είναι κλασσικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες. Άλλες είναι ρομαντικές, άλλες είναι κωμωδίες και άλλες ταινίες καθαρής δράσης.

1. Die Hard

Η απόλυτη “Χριστουγεννιάτικη” ταινία για εσένα που λατρεύεις τη δράση. Αν κάνεις μία αναζήτηση στη Google ή στο YouTube θα βρεις αμέτρητα βίντεο και άρθρα που έχουν να κάνουν με το αν είναι Χριστουγεννιάτικη ταινία ή όχι. Παρόλα αυτά, είναι μία από τις καλύτερες ταινίες δράσης όλων των εποχών και αν δεν την έχεις δει ακόμη, απλά, χάνεις! Ο Bruce Willis βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και το Die Hard ήταν μία από τις μεγάλες εκπλήξεις του 1988. Σκέψου μόνο ότι έχουν κυκλοφορήσει άλλες 4 ταινίες στο franchise αυτό!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
5'
62 - 69
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;