Χριστούγεννα 2020: 4 τρόποι για να τα γιορτάσεις λίγο διαφορετικά
Γιατί τα Χριστούγεννα 2020 θα είναι πολύ διαφορετικά από ότι άλλες χρονιές.

Τα Χριστούγεννα 2020 θα τα γιορτάσεις λίγο διαφορετικά από ότι άλλες χρονιές. Δυστυχώς, δε θα μπορείς να βγεις και να παρτάρεις μέχρι το επόμενο πρωί όπως έχεις συνηθίσει. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορείς να τα γιορτάσεις από το σπίτι σου.

Για να γιορτάσεις τα φετινά Χριστούγεννα (τόσο την παραμονή όσο και την ίδια την ημέρα) πρέπει να βάλεις φαντασία και να βρεις έξυπνους τρόπους για να σου μείνουν αξέχαστα. Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μερικές ιδέες.

Πολύ τραγούδι

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η τηλεόραση θα μας κρατήσει ωραία συντροφιά με πολλές μουσικές επιλογές. Στο ΣΚΑΪ ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα έχει καλεσμένους τους Δημήτρη Μπάση, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, Κρατερό Κατσούλη, Αργύρη Πανταζάρα, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, κ.ά., ενώ το Mega ετοιμάζει λαμπερό  ρεβεγιόν με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Μαζί της o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Stan Αντιπαριώτης, η Γωγώ Τσαμπά και οι Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου.

Για τους λάτρεις της ξένης μουσικής, το Netflix είναι μια καλή επιλογή καθώς εκεί μπορείς να βρεις διάφορες συναυλίες γνωστών σταρ όπως η Ariana Grande, Taylor Swift και Beyonce.

Πάντα, βέβαια, υπάρχει και η λύση μίας καλής playlist! Μπορείς να φτιάξεις τη δική σου Χριστουγεννιάτικη playlist είτε στο YouTube, είτε στο Spotify.

Η παραδοσιακή… βιντεοκλήση

Πλέον, οι βιντεοκλήσεις έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μας φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα που δεν μπορούμε να δούμε εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας και, τώρα, είναι μία καλή λύση για online πάρτι.

Μία ομαδική βιντεοκλήση με την παρέα σου είναι μία πολύ καλή λύση για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα με παρέα. Ας πάρει ο καθένας το φαγητό του και ένα ποτήρι κρασί ή ποτό (ότι αρέσει στον καθένα) και στρώσε το τραπέζι μπροστά από τον υπολογιστή σου.

Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Μπορεί να έχεις περιορίσει τις μετακινήσεις σου στις απολύτως απαραίτητες και να μην έχεις βγει καν για να δεις πώς έχουν στολίσει την περιοχή σου. Για να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων, λοιπόν, μπορείς να κάνεις ένα binge watching με κλασσικές (ή και πιο καινούριες) χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Μπορείς να ξεκινήσεις με το “O Γκριντς”, να συνεχίσεις στο “Μόνος στο Σπίτι” και να τελειώσεις την βραδιά με το “Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει” (ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ).

Online Παιχνίδια

Οι νέες τεχνολογίες μας έχουν βοηθήσει πολύ μέσα στην καραντίνα. Έτσι, και τα Χριστούγεννα 2020 μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να χαρείς μερικές στιγμές με την παρέα σου ή με την οικογένειά σου να μένετε μακριά. Τα online παιχνίδια είναι μία πολύ ωραία πρόταση για ένα διαφορετικό ρεβεγιόν με τα πρόσωπα που αγαπάς!

Από το νέο παιχνίδι που έχει προκαλέσει πανικό, το “Among Us”, μέχρι online εκδόσεις κλασσικών παιχνιδιών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;